For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


NKI Nettstudier utvider tilbudet innen videregående opplæring

Bilde av Nedim, fagansvarlig realfag som poserer med molekyler

NKI Nettstudier utvider tilbudet sitt innen videregående opplæring til også å inkludere studiespesialiserende fag. I første omgang er det realfagene kjemi 1+2, biologi 1+2, fysikk 1 og matematikk R1 og R2 som blir tilgjengelig for studenter.

Ta realfag som privatist

Disse fagene kommer i løpet av 2023: 

Vær den første til å få informasjon om fagene som kommer i 2023 ved å melde din interesse i skjemaet: 

Utvidet tilbud til privatister

I dag tilbyr NKI Nettstudier fag for generell studiekompetanse, påbygg til generell studiekompetanse, en rekke ulike yrkesfag og forkurs til ingeniørstudier.

På spørsmål om hvorfor man som student bør velge nettstudier hos NKI, svarer fagansvarlig for realfag, Nedim Olsson Kasumacic, raskt.

– Vi i NKI Nettstudier mener studentene skal ha muligheten til å styre sin egen tid. Derfor tilbyr vi fleksibel oppstart og et 100 prosent brukerstyrt læringsopplegg. Studentene bestemmer selv når de vil studere, hvor de vil studere fra, tempo, rekkefølge og arbeidsmengde. Du kan si at studiene tilpasses resten av livet.

Nedim legger til at kursene består av mange ulike elementer. Alt fra video, tekst og oppgaver, til quizer, interaktive aktiviteter, laboratorieeksperimenter og innsendinger.

– Alle våre læringsaktiviteter fokuserer helt og holdent på eksamen. Jeg er rimelig trygg på at vårt opplegg gir mest læring per time investert, sier han.

Mange ulike fagpakker

Han forteller videre at studiene hos NKI Nettstudier passer for alle som enten ønsker en yrkesfaglig utdanning, eller ønsker å oppnå generell studiekompetanse, og fra høsten av også de som trenger realfag for å komme inn på studier. Dette er de nye realfagskursene: 

– Vi har mange ulike fagpakker, blant annet Generell studiekompetanse etter 23/5-regelen og realfagspakker for medisin-, tannlege, veterinær-, ernæringsfysiologi- og ingeniørstudier i Norge og utland, forklarer han. 

23/5-regelen sier at dersom du fyller 23 år eller mer det året du søker opptak til høyere utdanning, og kan dokumentere minimum 5 års praksis, holder det med seks fag for å gi deg generell studiekompetanse.

Stor respekt for studentenes tid

Når NKI Nettstudier jobber med studietilbudet sitt, er respekten for studentenes tid og valgfrihet et viktig prinsipp.

– Det er enkelt å lage et studium proppfullt av innhold. Problemet med det er at studentene aldri vil rekke å komme gjennom alt, sier Nedim.

– Det er vanskeligere å lage et kurs med innhold som studentene rekker å komme gjennom, som samtidig gir alt de trenger for å kunne mestre eksamen. Når vi velger bort innhold, fokuserer vi på å maksimere forholdet mellom læring og tid.

Hvor mye tid man bør sette av for å gjennomføre videregående opplæring hos NKI Nettstudier, er individuelt og avhengig av studentenes bakgrunn og mål. Det NKI Nettstudier imidlertid kan love, er at studiene respekterer studentenes tid.

Nedim viser frem lab-dukke med falske innvoller
Nedim Olsson Kasumacic, fagansvarlig for realfag

 

– Vi ønsker at studentene våre skal lære mest mulig på kortest mulig tid.

 

 

Mange fordeler med videregående opplæring på nett

NKI Nettstudier har lang erfaring med å tilby fleksible og brukerstyrte kurs av topp kvalitet til unge og voksne studenter rundt om i hele landet. Med den nye satsingen på realfag, vil NKI Nettstudier gjøre det enklere for alle å ta realfag, uansett bo- og livssituasjon.

Ingen studier hos NKI Nettstudier krever fysisk oppmøte. Alt foregår i det digitale klasserommet, hvor du enkelt kan kommunisere med studieveileder og lærer. Du kan også diskutere oppgaver med medstudenter som er pålogget samtidig som deg. Om ønskelig kan du også ringe en rådgiver hos oss med spørsmål om andre utfordringer rundt studiene. 

– Vi setter brukerstyrt og tidsbevisst læring høyt. Hos oss velger du dessuten selv når du vil starte studiene og i hvilket tempo du vil studere, avslutter Nedim Olsson Kasumacic hos NKI Nettstudier.

Dette synes studentene våre:

“Setter virkelig pris på din detaljerte tilbakemelding og verdifulle tips!”

“Veldig fornøyd med forelesningsvideoen. Læreren forklarer på en god måte som gjør det lett å forstå.”

«Jeg har barn som trenger litt ekstra oppfølging, og da er friheten å studere på nett veldig viktig for meg.»

«Hei. Ville bare sende en midlertidig oppdatering. Hadde norsk muntlig i dag, og det gikk veldig fint. Målet var kun bestått, turte ikke ha så mye høyere forhåpninger enn det. Men det kunne jeg visst hatt. Endte med karakter 6! Helt utrolig 😄haha. Takk for hjelpen!»

«Jeg kan studere når det passer meg, kvelder, helger, dagtid. Jeg kan legge opp dagene mine selv.»

«Fleksibiliteten er fantastisk, man kan gjøre alt når man vil.»

«Jeg er veldig fornøyd, man får raske og gode utdypende tilbakemeldinger fra faglærere.»

Book gratis rådgivning med Tina

Poengkravene kan variere noe fra studiested til studiested. Derfor er det lurt å snakke med en av våre studierådgivere for å være sikker på at du setter deg riktige mål. Rådgiver Tina M. Olsen hjelper deg med å finne fagene du trenger.