For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Nyhet – nå kan du ta opp realfag hos NKI Nettstudier

Nedim og Hedda, fagansvarlige poserer med en overkropp til øving

NKI Nettstudier lanserer nå eksamensfokuserte realfagskurs, for deg som skal søke deg videre til utdanninger med krav om realfag. 

Ta realfag som privatist 

Har du lyst å søke deg inn på medisin-, tannlege-, veterinær-, ernæringsfysiologi eller ingeniørstudier? Eller har du kanskje bare lyst til å øke din kompetanse innen realfag? Da har du kommet til riktig sted. NKI Nettstudier lanserer nå et spennende tilbud for alle som ønsker å ta steget inn i realfagene. Dette er våre nye realfag: 

Book time med rådgiver Tina

Er du usikker på hvilken pakke eller hvilket fag som passer deg? Book en time med Tina: 

Vær den første til å få informasjon om fagene som kommer i 2023 ved å melde din interesse i skjemaet: 

Fleksible og brukerstyrte nettkurs 

NKI Nettstudier har lang erfaring med å tilby fleksible og brukerstyrte kurs av topp kvalitet til studenter i hele landet. Med den nye satsingen på realfag vil NKI Nettstudier gjøre det enklere for alle å ta realfag uansett hvor du måtte bo og hvordan din livssituasjon måtte være. Vi setter brukerstyrt og tidsbevist læring høyt. Hos oss velger du selv når du ønsker å starte studiene, hvor du ønsker å studere fra, tempo og arbeidsmengde. 

Nedim Olsson Kasumacic, fagansvarlig for realfag
Nedim Olsson Kasumacic, fagansvarlig for realfag

 

"Som lærer og fagperson er jeg helt overbevist om at fremtidens læring er brukerstyrt og nettbasert."

 

Utviklet av dyktige fagpersoner 

Våre kurs er produsert av et team med fagpersoner og læringsdesignere. Vi mener at faglig innhold og brukeropplevelse må utvikles hånd i hånd. Kursene har en rekke ulike typer innhold, blant annet:

  • Opplæringsvideoer
  • Tekst
  • Quizer
  • Innsendingsoppgaver
  • Interaktive aktiviteter
  • Laboratorieforsøk og mye mer

Målet med kursene er at du som student skal, innen rimelig tid, kunne fullføre kurset og få alt som behøves til å mestre privatisteksamen. 

Eksamensfokusert læring 

Våre kurs er hundre prosent eksamensfokusert. Vi bruker ikke tid på stoff som ikke er relevant til eksamen, men vi henviser gjerne til dybdelesing for de som synes det er spennende å grave dypere enn det eksamen krever.

Eksamensfokusert læring handler om å droppe alt som ikke er relevant til eksamen.

Våre fagpersoner har lang erfaring med eksaminering og sensur innen realfag og vet godt hva som skal til for å oppnå toppresultater. I tillegg har vi spisskompetanse på privatistsopplæring. All denne erfaringen og kompetansen er sydd inn i våre kurs. 

Hvem kan ta nettstudiene? 

NKI Nettstudier sine realfagskurs passer for alle som trenger realfagskompetanse og ønsker å oppnå det på den mest fleksible måten som er tilgjengelig.