For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Hvorfor være privatist via NKI Nettstudier? 

Smilende ung jente ute i en gate

Du visste kanskje ikke at NKI Nettstudier er den skolen i Norge med kanskje lengst erfaring med nettstudier. I dag har vi totalt mellom 5- og 6 000 studenter innenfor videregående fag, forkurs til høyere utdanning, kursvirksomhet for næringsliv og fagskoler. Vi har over 100 dedikerte medarbeidere som jobber for å skape den beste digitale studieopplevelsen. Våre eksamensrettede kurs, spesielt innen realfag på videregående, er skreddersydd for medisin-, tannlege-, veterinær- og ingeniørstudier. Alt for at du skal oppnå gode resultater på privatisteksamen. 

Eksamensrettet kurs 

Vårt program for privatister er eksamensrettet, slik at du kommer raskest mulig til mål, og får et best mulig utgangspunkt for å forbedre dine karakterer. I 2023 fokuserer vi spesielt på realfag, og skreddersydd for deg som skal studere medisin, tannlege, veterinær eller vil gå i gang med et ingeniørstudie. Det er også ideelt for deg ikke har realfagskurs fra før, og trenger disse fagene før du går gang med videre studier. 

Fleksibelt og effektivt 

Et studie ved NKI Nettstudier skal være effektivt og fleksibelt, vi tilbyr følgende:

  • Effektive og fleksible studier.
  • Muligheten til å komme i gang så snart du har meldt deg opp og avtalt oppstart med oss.
  • Frihet til å starte når det passer, uavhengig av semesterstart.
  • Varierte undervisningsmetoder, inkludert spilløvelser, videoer, podkaster og tekster.
  • Muligheten til å bestemme når på dagen og hvilken dag man vil studere, samt hvor lenge man vil studere hver gang.
  • 12 måneders tilgang, slik at man kan styre sin egen progresjon.

Tilgjengelig hver dag

Alle våre videregående fag er tilgjengelige hver dag, hele døgnet. Man slipper reisevei og å møte opp i et klasserom, eller møte opp til undervisning på Teams. NKI Nettstudier er ideelt for de som ønsker å studere ved siden av jobb eller andre aktiviteter. Videregående på nett er en fin mulighet for de som liker å styrer sin egen hverdag! 

Pris 

NKI Nettstudier har kanskje det mest fordelaktige pristilbudet for de skal ta opp videregående fag som privatist. Sammenlignet med tilbydere som forventer at du skal møte opp i et klasserom, kan det være over halv pris hos NKI Nettstudier. Vi kan sette en såpass mye lavere pris, siden vi ikke trenger å tenke på høye husleiekostnader og planlegge timeplaner for et stort antall lærere, men kun fokusere på å utvikle et best mulig produkt for deg.

NKI Nettstudier er rett og slett det smarte valget for de som fokuserer på gode resultater og ønsker fleksibilitet til best mulig pris. 

Hold deg oppdatert

Meld deg på nyhetsbrevet og bli den første til å få informasjon om kampanjer, arrangementer, nye utdanninger og informasjon om våre nettstudier.