For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Boligstylist: unikt samarbeid med Pej gruppen

Boligstylist: unikt samarbeid med Pej gruppen

NKI og Pej gruppen har inngått et spennende samarbeid for studenter på nettkurset Boligstylist.

NKI + Pej gruppen 

Vi er stolte av å kunne lansere vårt nye samarbeid med Pej gruppen! Dette er et unikt samarbeid som vi har stor glede av å kunne tilby våre studenter. 

"I Boligstylist får studentene tilgang til det mest utbredte inspirasjonssystemet i Skandinavia innenfor trendprognoser, som de kan bruke til inspirasjon og utvikling av sine oppgaver. Pej trend inneholder inspirasjonsvideoer for de kommende trender, informasjon om materialer, teksturer, farger og forbrukeratferd." 

-Berit Mols, fagansvarlig og utvikler av nettkurset Boligstylist. 

Pej gruppen er Skandinavias ledende trendinstitutt, og står for Skandinavias største trendforskning. Pej trend er et arbeidsverktøy for utvikling, design, kjøp, salg og markedsføring for alle livsstilsbedrifter som jobber med konsepter, produkter og service. Det brukes også for å ta gode beslutninger innen produkt og design. Ved bruk av Pej trend vil våre studenter få flere verktøy å ta med seg inn i arbeidslivet.

Boligstylist passer både for deg som ønsker å jobbe som boligstylist, og for deg som ønsker økt kunnskap og kompetanse innen forbrukeratferd, trender, kreative teknikker og utarbeidelse av tilbud.