For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


NKI lanserer: Boligstylist!

NKI lanserer: Boligstylist!

Har du en drøm om å jobbe som boligstylist? Da er det nye nettstudiet boligstylist perfekt for deg!

Bli boligstylist

Boligstylist passer både for deg som ønsker å jobbe som boligstylist, og for deg som ønsker økt kunnskap og kompetanse innen forbrukeratferd, trender, kreative teknikker og utarbeidelse av tilbud.

Vi er stolte av å ha fått med oss Interiørarkitekt Sølvi M. Fjeldstad fra interiørarkitetkontoret 4ROM og boligstylist Hege Furuseth til å utvikle kurset. Sølvi og Heges kunnskap gir kurset nærhet til bransjen som du kan dra direkte nytte av i arbeidslivet. 

Dette kurset er for deg som drømmer om å gjøre business ut av din interesse for interiør og styling

Sølvi M. Fjeldstad, interiørarkitekt

Kurset vil gi deg økt kompetanse innenfor boligstyling, kundehåndtering, kundegrupper og prosjektstyring. Du vil lære å utarbeide forslag og tilbud ved hjelp av moodboard, farge og materialvalg, skisser og mye mer. Sentrale temaer i nettkurset: 

  • Forbrukeradferd og de ulike livsfaser som påvirker boliginnretningen gjennom livet 
  • Innsikt i trender, farge, materialer og utarbeidelse av moodboard 
  • Kreative teknikker 
  • Forståelse for hvordan utarbeide et tilbud til kunder med tilhørende dokumentasjon 

Hvorfor ta kurset boligstylist hos NKI

Du vil kunne jobbe som boligstylist og få oppdrag som styling assistent, og kunne ansettes som visuell merchandiser i detaljhandelen. I løpet av studietiden vil du få hjelp til å opparbeide deg en egen potefølje som du kan bruke i møte med kommende kunder etter endt kurs. 

Med inspirerende videoer, diskusjonsforumer, quizer og oppbygging av portfoliemappe, er kurset boligstylist satt sammen på en spennende, morsom og effektiv måte

- Sølvi M. Fjeldstad, interiørarkitekt

Boligstylist er et nettkurs som tilbys på 12 måneder som deltid, slik at du kan ta kurset ved siden av jobb, familieliv eller annet. Kurset kan tas uansett hvor du bor – alt du trenger er en PC, internett og din egen motivasjon for å lykkes som boligstylist. Våre dyktige faglærere og studieveiledere vil støtte deg gjennom hele studieperioden. Meld deg på i dag for å sikre deg en plass!