For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Hos oss er det fortsatt mulig å søke!

Nå har søknadsfristen for å søke studier gjennom Samordna opptak gått ut. Rakk du ikke fristen? Det er ikke for sent!

Vi har ledige studieplasser, og det er fortsatt mulig å søke. Hos oss kan du søke når du vil på de fleksible nettstudiene, og frem til studiestart på studier med fast oppstart. 

Fagskole - høyere yrkesfaglig utdanning

Mange søker seg inn på høyskole og universitet fordi de ikke vet nok om andre alternativer, men høyere utdanning er kanskje ikke det rette for alle. For mange kan fagskole være et bedre alternativ. Fagskoleutdanning er høyere yrkesfaglig utdanning, på nivå etter videregående skole. Utdanningen har et omfang på et halvt - til to studieår, og gir studiepoeng. Kombinasjonen av praktisk og teoretisk kompetanse, gjør fagskoleutdannede ettertraktet, noe som hjelper deg raskt ut i jobb.

Her kan du lese mer om forskjellene mellom fagskole og høyskole/universitet.

Ledige studieplasser hos oss

På våre fleksible nettstudier, har vi studiestart hver dag, hele året. Det betyr at vi alltid har ledige studieplasser. Selv om du ikke rakk å søke studieplass via Samordna opptak, er det derfor fullt mulig å begynne å studere. Om du trenger hjelp til å finne den utdanningen som passer for nettopp deg, kan du snakke med en av våre studierådgivere eller bestille en time til studieveiledning. Vi er opptatt av at alle skal kunne nå de målene de setter seg, og vi hjelper deg gjerne på veien videre.

Lykke til med valg av utdanning!