For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Nytt år, nye muligheter

Nytt år, nye muligheter

Et nytt år er på mange måter en ny start. Dette kan være det lille puffet du trenger for å komme i gang med studiene igjen eller ta opp det faget du mangler fra videregående slik at du kan komme deg videre.

Året 2020 er annerledesåret som går inn i historiebøkene. Det er nok fortsatt en god stund til vi er tilbake til normalen, men nå er det på tide å se fremover. Et nytt år, er på mange måter en ny start. Dette kan være det lille puffet du trenger for å komme i gang med studiene, eller ta de fagene du mangler fra videregående slik at du kan komme deg videre.

Nyttårsforsetter

Det finnes mange forskjellige nyttårsforsetter, men fellesnevneren er at de fleste ønsker positive endringer i det nye året. Å fullføre utdanningen, eller å skifte karriereretning, er ikke så vanskelig som du skulle tro. Vi gir deg muligheten til å sette deg det perfekte nyttårsforsettet - nemlig å komme deg videre. Hvis du setter deg et nyttårsforsett om å fullføre en påbegynt utdanning, eller kanskje lære noe helt nytt, så investerer du i egen fremtid og gjør noe den fremtidige deg vil takke deg for.

Fleksibilitet

Med nettstudier, kan du kombinere studiene med jobb og andre forpliktelser. Det gjør det litt lettere å komme i gang, og fleksibiliteten i studiene gjør at det er lettere å fullføre.

Ledige studieplasser

På nettstudier med fleksibel oppstart, har vi studiestart hver dag, hele året. Søker du i dag, kan du komme i gang allerede i morgen. Det betyr at vi alltid har ledige studieplasser på de fleksible nettstudiene våre. Her finner du alle utdanningene våre

Om du trenger hjelp til å finne den utdanningen som passer for nettopp deg, kan du snakke med en av våre studierådgivere. Vi er opptatt av at alle skal kunne nå de målene de setter seg, og vi hjelper deg videre gjerne på veien videre.