For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Derfor valgte Rigmor fagskoleutdanning på nett

Derfor valgte Rigmor fagskoleutdanning på nett

– Å kunne tilpasse studiene til min egen travle hverdag med barn og jobb er en gavepakke, forteller Rigmor Gravås (37), som har fullført fagskoleutdanningen, Arbeidslederskolen, hos oss.

Selvstendighet

– Én av grunnene til at jeg valgte NKI, var at jeg selv kunne legge opp en plan for når, og hvordan jeg skulle fullføre studiet, forteller Rigmor.

Hos oss, er alle studiene og kursene oppgitt med lengde på studietiden. Dette er for å fortelle om studiets omfang, men det betyr faktisk ikke at du må fullføre på den tiden. Nettstudier er fleksibelt og gir gode muligheter til å ta ting i eget tempo.

Rigmor fikk ikke bare frihet til å studere når og hvor hun ville – hun kunne også velge å bruke kortere eller lengre tid på å gjennomføre. Dette gjorde at det var overkommelig å kombinere jobb, familie og studier samtidig.

Spisset kompetanse

- Jeg valgte fagskole fordi det er rettet direkte mot behovet i min nåværende stilling. Samtidig satte jeg pris på at det er et kortere løp enn en bachelor, forteller hun.

Gjennom arbeidslederskolen, lærte Rigmor om lederens rolle og ansvarsområder. Utdanningen baserer seg på praktiske, og relevante situasjoner fra arbeidslivet og ga henne den kompetansen hun trengte for å mestre kravene som settes til en moderne leder.

– I ettertid ser jeg at studiet har gitt meg en ny og bedre måte å tilnærme meg mine arbeidsoppgaver på, sier hun, og legger til at hun med stor sannsynlighet velger nettstudier om hun skal utvide kompetansen sin igjen.

Flinke lærere og gode tilbakemeldinger

– Jeg opplevde at lærere og studieleder gav raske tilbakemeldinger på oppgaver og andre spørsmål underveis, forteller Rigmor.

Tilbakemeldingene som gis er konstruktive og bidrar til å gi en pekepinn på hvordan du ligger an i studiet. Dette ga Rigmor gode muligheter til å kunne prestere sitt beste.

Underveis i studiene, har du tilgang til lærere og studieledere med bred erfaring. Å studere på nett trenger ikke å være en ensom tilværelse. Er du en av de som ønsker tett oppfølging av lærer eller å samarbeide med andre studenter? Hos oss er alt bare et tastetrykk unna.

Har du også lyst til å ta videreutdanning og ta karrieren til et nytt nivå? Vi har ledige studieplasser. Søk i dag!