For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Hjemme igjen

Hjemme igjen

Tomine studerer Prosjektlederskolen via nettstudier hos oss. Nå har hun returnert til Norge etter å ha kombinert studiene med reise – både i Australia og på Filippinene.

Nå har jeg kommet hjem til Norge igjen, men jeg har fortsatt ett semester igjen av studiene. Én ting jeg har merket med nettstudier, er at det er vanskelig å legge det helt fra seg, fordi det er såpass tilgjengelig - kun et tastetrykk unna.

Nettstudier, som alle andre studier, vil alltid ligge i bakhodet, og man går uansett med litt dårlig samvittighet. Man kan alltid lese litt mer, eller gjøre en oppgave ekstra. Da jeg kom hjem, bestemte jeg meg for å ta en ferie fra studiene. Jeg ville bruke tiden på å få julestemning, være med familie, jobbe og være sosial med venner. Før jeg tok meg helt fri, satt jeg opp en plan på hvordan jeg skal komme meg igjennom det siste av øvingsoppgaver og innleveringer før eksamen i juni.

Denne planen gjorde at jeg slapp å ha dårlig samvittighet mens jeg hadde fri, og jeg er mer motivert til å komme i gang nå på nyåret. Jeg er motivert til å følge den planen jeg har satt opp. Dette semesteret skal jeg kombinere nettstudiene med siste semester av bacheloren i medie- og interaksjonsdesign, så derfor blir det desto viktigere med struktur og planlegging. Men jeg er klar, og vet at jeg kommer i mål til slutt!