For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


- Interessen for interiør blir bare sterkere og sterkere jo mer jeg lærer

- Interessen for interiør blir bare sterkere og sterkere jo mer jeg lærer

Cindy driver instagramkontoen Villavang, som har over 73.000 følgere. Her deler hun inspirerende interiørbilder med følgerne sine. Nå studerer hun til å bli interiørdesigner hos oss, for å lære enda mer om interiør.

Jeg heter Cindy, og jeg studerer Interiørdesigner. Jeg har, siden jeg var liten jente, vært veldig opptatt av interiør og det å lage det hyggelig rundt meg. Da Instagram kom, fikk jeg endelig utløp for å være litt kreativ, og jeg bygget meg sakte, men sikkert, opp en interiørkonto som jeg daglig bruker en god del tid på.

I samme periode som jeg startet kontoen @villavang så lagde jeg en konto til - som heter @lovelyinterior. Dette er en konto jeg i dag har 450.000 følgere på. Her deler jeg bilder av andres hjem samt spennende hoteller rundt om i verden.

Interiørutdanning via nettstudier
Interessen for interiør er så til de grader til stede, og den blir bare sterkere og sterkere jo mer jeg holder på med det. I sommer kom jeg over en annonse fra NKI. De hadde laget en helt ny interiørutdanning som er 100 % nettbasert, og som er helt «up to date». Jeg heiv meg rundt, og for snart 2 uker siden startet jeg opp med studiet, Interiørdesigner. Valget var veldig lett, det var via nettstudier, meget varierte emner og de dekker ALT jeg har behov for å lære. 

Hver innsending er veldig lærerik, og i disse dager jobber jeg med mitt første ordentlige moodboard - såååå gøy!!

Håper du vil følge meg på veien mot interiørdesigner-tittelen.

Klem Cindy