For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


- Jeg drømmer om å starte min egen bedrift

- Jeg drømmer om å starte min egen bedrift

Lillian studerer arbeidsledelse hos oss. Ved siden av studiene, jobber hun 100% som våken nattevakt på Feiring videregående skole. Fritiden bruker hun på samboeren og venner. Hun er veldig interessert i musikk, og elsker å både høre på musikk og å produsere.

Hva er drømmejobben din?

- Jeg drømmer om å starte min egen bedrift, og skape en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø, der alle trives. Det er viktig for meg å kunne bidra, spesielt hvis det er noe jeg selv har ansvar for. Da veit jeg at jeg faktisk kan gjøre noe viktig for mine medarbeidere og kunder. 

Hvorfor valgte du kurset, Arbeidsledelse? 

Jeg valgte Arbeidsledelse, fordi jeg lærer mye som er nyttig når jeg skal starte min egen bedrift. Jeg vil være en god leder, som tar vare på alle rundt seg, men som også skaper resultater. 

Hva er det mest lærerike med kurset så langt?

- Det mest lærerike hittil, er å lære hvordan ledere med forskjellige lederstiler påvirker medarbeiderne og bedriften på forskjellige måter. Jeg visste ikke en gang at det fantes forskjellige lederstiler før jeg startet på kurset. 

Hva er fordelen med nettstudier?

- Fordelen med nettstudier, er at det er veldig fleksibelt. For meg som har 100% fast jobb, og gjerne vil ha tid sammen med mine nære, fungerer det ikke å ha en fast «timeplan» for når jeg «må» studere. Jeg synes måten nettkurset er lagt opp på er helt fantastisk. Det gir meg muligheten til å studere når jeg vil - samtidig som jeg får masse erfaring og kunnskap fra kurset, akkurat når det passer meg. 

Hva vil du si til andre som vurderer nettstudier? 

Kjør på- ikke nøl. Er du i tvil, så gjør det likevel. Nettstudier er en fantastisk mulighet til å oppnå det u vil, samtidig som du kan ha mange andre baller i lufta. 

Vi ønsker Lillian masse lykke til videre, og heier på at hun en dag starter sin egen bedrift!

Har du spørsmål om studier og kurs, eller trenger hjelp til å finne ut hva som passer for nettopp deg? Ikke nøl med å kontakte studierådgiverne våre. Lykke til!