For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Lasse kombinerer fotballkarriere og nettstudier

Lasse Nordås sitter og smiler til kameraet i svart hettegenser

Lasse Nordås er en 22 år gammel profesjonell fotballspiller fra Lillestrøm som bor og jobber i Tromsø. Han forteller om hvordan NKI Nettstudier har vært nøkkelen til å kunne kombinere idrettskarrieren og utdanning.

Mitt navn er Lasse Nordås, jeg er 22 år, kommer fra Lillestrøm, og spiller fotball for Tromsø IL. Nå tar jeg opp fag hos NKI Nettstudier slik at jeg kan få generell studiekompetanse

Bakgrunn og karriere

Fotball har alltid vært en viktig del av livet mitt og før siste halvåret på videregående skole fikk jeg et tilbud fra Bodø/Glimt jeg ikke kunne si nei til. Dette gikk dessverre ut over skolegangen min og jeg måtte utsette noen av fagene. 

I 2021 ble jeg hentet til Bodø/Glimt og fikk med meg mange fantastiske øyeblikk jeg kommer til å ta med meg livet ut. Jeg har vunnet Eliteserien, vært i cupfinalen og spilt kamper ute i Europa. I august dro jeg til Tromsø for å oppleve livet enda lenger nord, noe jeg trives veldig godt med.

Generell studiekompetanse åpner dører

Jeg har ikke helt bestemt meg hva jeg ønsker å gjøre etter karrieren, men jeg ønsker å få generell studiekompetanse slik at jeg har muligheten til å komme inn på høyere utdanning. 

For å oppnå generell studiekompetanse mangler jeg to fag, nå tar jeg Kjemi 2 og begynner på Religion og etikk neste semester. 

Tidligere har jeg hatt litt mangel på motivasjon når det gjelder å ta fag ved siden av fotballen, og jeg synes det har vært vanskelig å komme i gang. NKI Nettstudier har gjort studiene mye mer tilgjengelig for meg ved å være så fleksibelt. Å få støtte og veiledning har vekket motivasjonen min igjen.

Hvorfor NKI Nettstudier?

Valget falt på NKI Nettstudier på grunn av fleksibiliteten og den personlige oppfølgingen jeg får. Jeg opplever veiledere og lærere som svært kunnskapsrike, hjelpsomme og enkle å kommunisere med. Det har gjort studiene mine mye mer engasjerende.

Tips til andre

Jeg vil anbefale NKI Nettstudier til alle som vurderer nettstudier. Først og fremst fordi de forstår hva som kreves for å få gode karakterer. De klarer å gjøre fagene til en positiv og lærerik opplevelse. NKI Nettstudier er de beste på sitt felt!

Mitt tips til andre: Bare kast deg ut i det! Med hjelpen du får hos NKI Nettstudier blir det mye lettere å komme seg gjennom faget du tar på en god måte.

Book gratis rådgivning med Tina

Er du usikker på hvilket fag du skal ta? Snakk med videregående rådgiver, Tina Olsen - hun hjelper deg.