For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


NYHET – Snarveien til et yrke i tannhelsetjenesten 

NYHET – Snarveien til et yrke i tannhelsetjenesten 

Det er stor mangel på tannhelsesekretærer i Norge. Derfor har det åpnet seg en snarvei for deg som ønsker å jobbe i tannhelsetjenesten. Istedenfor å bruke tre år på å utdanne deg til tannhelsesekretær, kan du nå ta et kurs som gjør deg kvalifisert til å gjøre den samme jobben – som tannlegeassistent. 

- Som tannlege vet jeg hvor viktig det er at tannlegeassistenter har relevant kunnskap og er klinisk dyktige. Derfor er jeg veldig glad for at NKI Nettstudier nå satser på denne yrkesgruppen, sier Ilgar Andersen. Hun har flere års erfaring som tannlege fra både den private og offentlige tannhelsetjenesten, og er faglæreren vår på vårt splitter nye tannlegeassistent-kurs

Bli attraktiv på arbeidsmarkedet

På tannlegeassistent-kurset lærer du akkurat det samme som tannhelsesekretærene lærer på sitt siste utdanningsår. Det vil si det året de spesialiserer seg til å jobbe på tannklinikker. Det betyr at du med kursbevis fra oss kan bli en svært attraktiv jobbsøker innenfor tannhelsetjenesten. 

Du kan bruke et helt år på tannlegeassistent-kurset, men du kan selvsagt fullføre på langt kortere tid. Kurset er så fleksibelt at du kan studere når du vil og hvor du vil. Det eneste du trenger er internett og en mobiltelefon. 

Start på tannlegeassistent-kurset allerede i dag, hvis du også ønsker denne snarveien til tannhelsetjenesten. Tannlege og faglærer Ilgar Andersen er klar til å lose deg igjennom.