For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Entreprenørskap, innovasjon og forretningsplan

Utdanningsnivå:
Kurs
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
3 måneder
Studietimer:
125
Innsendinger:
1 stk
Pris:
kr 6 500,-
Ekskl. bøker
Utdanningsnivå:
Kurs
Oppstart:
Start når du vil
Innsendinger:
1 stk
Studietilgang:
3 måneder
Pris: (Ekskl. bøker)
kr 6 500,-

Dette kurset passer for deg som vil realisere drømmen om å starte egen bedrift, eller ønsker å drive innovasjon i eksisterende virksomheter. Du får kunnskap og forståelse av innovasjon, og kontinuerlig forbedring- for effektiv verdiskaping i bedrifter og virksomheter.

Dette kurset lærer deg hvordan du kan identifisere muligheter til nyutvikling, og hvordan du går frem for å realisere dem.

Norge trenger mennesker som kan utfordre det eksisterende, og finne nye muligheter og løsninger på forretningsmessige og samfunnsmessige utfordringer. Dette er et praktisk kurs for deg som ønsker å starte egen virksomhet eller drive innovasjon i eksisterende virksomheter.

Kurset gir deg innføring i temaet entreprenørskap, med særlig vekt på entreprenørens rolle og egenskaper, innledning til innovasjonsarbeid, praktisk arbeid med forretningsplanen, samt utvikling og kommersialisering av forretningsidéer.

Studietimer:
125

Kurset gir kunnskap om:

  • Hvorfor entreprenørskap er viktig for å sikre suksess med egen virksomhet
  • Utvikling av forretningsidé, inkludert innsiktsarbeid
  • Innovasjonsarbeid
  • Grunnleggende bedriftsøkonomi
  • Utvikling av forretningsplan

 

Etter gjennomført kurs, kan studenten:

  • Utvikle en idé til en fullverdig bedriftsetablering
  • Legge frem, presentere og selge en forretningsidé
  • Forstå behov og hindringer for å kunne starte opp en virksomhet

Du vil lære hvordan du kan organisere din egen virksomhet, hvordan du kan treffe markedet med ditt produkt eller tjeneste, og tilfredsstille kundenes behov. 

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Dette studiet tilbys som nettstudie med fleksibel oppstart. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. I nettskolen finner du lesestoff, videoer, begrepsforklaringer, oppgaver og refleksjoner. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Til læreren sender du innsendingsoppgaven slik at du får faglig veiledning og råd. Når innsendingsoppgaven er bestått er kurset gjennomført og bestått, og du kan be om kursbevis.

Ved kjøp av studier eller kurs får du kjøpt bokpakken hos haugenbok.no ved å klikke her.