For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Vi er stolte partnere av The Social Human Equity (SHE) Conference 2024. SHE Conference er Europas ledende sosiale bærekraft konferanse for å fremme likestilling, mangfold og inkludering i arbeidslivet. Dette partnerskapet understreker vår forpliktelse til å støtte initiativer som fremmer en tryggere, mer inkluderende og rettferdig arbeidsplass for alle.

Enten du er en bedriftsleder, gründer, student, en DEI-strateg eller bare interessert i den utrolige kraften bedrifter har til å påvirke positiv endring, er dette et arrangement du ikke vil gå glipp av! Bli med oss på Oslo Spektrum den 11. april 2024.

"Vi er utrolig stolte av partnerskapet med SHE-conference 2024. Vi ser frem til å få masse inspirasjon på konferansen i Oslo 11 april."

Kaisa Markhus, Fagansvarlig for HR og ledelse

Kaisa Markhus

Rabatterte billetter

Kjøp billett med rabattkoden NKISHE24 og få 43% rabatt (pris: 1299,-), billettene kjøpes via denne lenken.

Ikke mulighet til å delta fysisk? Bruk rabattkoden NKISHE24D og få 60% rabatt (pris: 299,-) på det digitale arrangementet, digitale billetter kan kjøpes via denne lenken

Øk din kunnskap med nettstudier

Interessert i å lære mer om inkluderende lederskap slik at du kan bidra til et rettferdig arbeidsliv? Akkurat nå får du 15% rabatt på utvalgte nettstudier med rabattkoden SHE15:

Ledelse og HR:

"Våre studier innen bærekraft er utviklet i tett samarbeid med næringslivet for å sikre studentene kvalitet og relevans. Noe av det vi ser blir mer og mer viktig er sosial bærekraft."

Adela Sanchez Askeland, Fagansvarlig for bærekraft og forretningsutvikling

Adela Sanchez Askeland