Hopp til hovedinnholdet

Yrkesrettet utdanning

Ledelse og økonomisk styring

Ledelse og økonomisk styring inngår som et av fagene i studiet Løyve for person- og godstransport. Kurset er et tilbud til dem som allerede har vitnemål fra et av Samferdselsdepartementets godkjente utdanningsløp for løyvesøkere, men som mangler faget Ledelse og økonomisk styring. 

Innsendinger

2

Studietid

Yrkesrettet utdanning

Ledelse og økonomisk styring

Kr 7 100,-

Ekskl. eksamensavgift og bøker.

Emner

Et alternativ til dette kurset for å kunne oppnå det teoretiske kravet til Løyve er programfagene Planlegging og Drift og oppfølging fra Service og samferdsel Vg1

Løyve er en offentlig godkjenning for å drive ervervsmessig yrkestransport av gods og person i og utenfor rute. Det er Samferdselsdepartementet som stiller kompetansekravene til deg som skal søke løyve.

I tillegg til vitnemål fra godkjente utdanningsløp stilles det også krav til vandel, økonomi og bestått teori til sertifikatene C1 eller D1. Utfyllende informasjon om alle krav og andre godkjent utdanningsløp finner du i Rundskriv N-4/2002 og Rundskriv N-1/2008

Obligatoriske emner

Ledelse og økonomisk styring

Kurset inngår som ett av de 3 kursene som inngår i studiet: Løyve for person og godstransport.

For deg som allerede har fagbrev som yrkessjåfør etter Reform 94, eller har fullført VK1-Transportfag i den videregående skole, vil kurset kvalifisere til å søke løyve innen alle løyvekategorier, inklusive Taxiløyve.

Mer informasjon

Læringsmål

Kurset inngår som del av kompetansekravene i Løyve for person og godstransport.

Finansiering

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Eksamen

Det gis en 2 timers eksamen i faget Ledelse og økonomisk styring. Eksamen arrangeres 11 ganger i året, og oppmeldingsfristen er 4 uker før eksamen. Begge besvarelsene og eksamen må være bestått for å få vitnemål.

All informasjon om eksamen.

Pris eksamen

  • 1 eksamen á kr 1 950,-

Bokliste

Ved kjøp av studier eller kurs får du kjøpt bokpakken hos haugenbok.no ved å klikke her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk