Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Yrkesrettet utdanning og kurs

Yrkesrettet utdanning

Vi tilbyr en rekke yrkesrettede utdanninger og kurs som hjelper deg å komme raskt ut i jobb. Yrkesrettet utdanning passer for deg som vil øke kompetansen i nåværende stilling, og for deg som søker nye utfordringer og jobbmuligheter.

Praktisk og aktuell utdanninger

I mange bransjer er det behov for faglig påfyll etter noen år i arbeidslivet. Derfor jobber vi hele tiden med å skreddersy nettstudier og kurs som gir deg den kunnskapen næringslivet er på jakt etter. 

Få et karriereløft

Yrkesrettet utdanning gjør deg både tryggere i den jobben du har i dag, og gjør deg kvalifisert for mer utfordrende arbeidsoppgaver. Ønsker du å gå i en ny retning, kan yrkesrettet utdanning være en god start på en spennende karriere. Mange av de som tar etterutdanning får tildelt nye og mer interessante arbeidsoppgaver med mer ansvar etter fullførte studier. Med videreutdanning, sitter du også tryggere ved omstillinger og oppsigelser.

Yrkesrettet utdanning krever ingen formelle forkunnskaper, og du får raskt praktiske ferdigheter som gir deg et løft og kanskje gjør deg sulten på mer?

Finn yrkesrettet utdanning som passer for deg her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk