For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Nettstudier som tar deg videre

Nettstudier som tar deg videre

På tide å komme seg videre? Våre fleksible nettstudier gir deg frihet til å legge opp studiehverdagen som det passer deg.

Utdanning er en investering i fremtiden

Er du familiens hobbypsykolog, eller en selverklært hobbyøkonom? Invester i din egen fremtid ved å formalisere kunnskapen du allerede har. Våre nettstudier passer for deg som ønsker økt kompetanse, og for deg som vil ta en helt ny retning i arbeidslivet.

Hos oss kan du studere i ditt eget tempo – og skaffe deg kompetansen som tar deg videre. Sikre deg studieplass før den 25. januar.


Raskt ut i ny og spennende jobb

Med en fagskoleutdannelse hos oss kan du komme deg raskt videre og ut i en ny jobb. Utdanningsløpene varer i alt fra seks måneder til to år. Alle våre fagskoleutdanninger gir deg studiepoeng, som gjør at du kan bygge videre på utdanningen. I tillegg er alle utdanninger hos oss akkreditert av NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen), som gjør at du kan å søke om lån og stipend hos Lånekassen

Hvordan er det å være nettstudent?

Å være nettstudent blir stadig mer populært. En av hovedårsakene er friheten i å kunne kombinere nettstudier med nær sagt hvilken som helst livssituasjon. Gjennom et nettstudium bidrar vi til å bygge kompetansen din, på lik linje med alle andre utdanningsinstitusjoner. Forskjellen med nettstudier hos NKI er at det er studiet som tilpasser seg deg – ikke omvendt.