For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Wenche sikret seg fast stilling som lønns- og regnskapsmedarbeider

Wenche, tidligere student sitter å jobber på kontoret sitt

Har du noen gang stått overfor utfordringer når du har vært jobbsøker på et nytt sted, uten bekjentskaper eller tilknytning til lokalsamfunnet? Det gjorde Wenche, tidligere student hos NKI Nettstudier. 

I 2021 valgte Wenche Frydenberg Andersen med familie å følge drømmen om å flytte til Gudbrandsdalen, nærmere bestemt Heidal. Å finne seg en jobb på et helt nytt sted, uten tilknytninger til lokalsamfunnet viste seg å være utfordrende. 

I et fantastisk samarbeid med saksbehandleren sin hos NAV og Meire, fikk Wenche muligheten til å starte som midlertidig ansatt i januar 2022. Denne muligheten ga henne sjansen til å prøve seg i regnskapsfaget, og raskt viste hun seg å være en positiv kraft som bidro til et godt arbeidsmiljø. Hun hadde en brennende iver etter å lære mer, og det gikk ikke lang tid før hun innså at dette var veien hun ønsket å gå.

Fagskole på nett gjorde det mulig

For å styrke hennes muligheter for fast stilling i Meire, ble det anbefalt at Wenche tok den yrkesrettede utdanningen Regnskapsmedarbeider hos NKI Nettstudier. Nettstudiet Regnskapsmedarbeider er fleksibelt lagt opp, slik at hun kunne kombinere studier, jobb og familieliv. 

"Det å kunne jobbe parallelt med utdanning har vært og er en fin måte for meg å sette meg inn i alt det nye på"

1. januar 2023 fikk Wenche 100% fast stilling hos Meire som lønns- og regnskapsmedarbeider! Wenches historie er et inspirerende eksempel for alle som vurderer å ta en ny retning i livet. Ved å dele sin historie håper Wenche at andre vil bli inspirert til å tørre å følge drømmen. 

Les hele Meire sin sak her.