For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Teamutvikling

Utdanningsnivå:
Enkeltemner
Finansiering:
Lånekassegodkjent
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
12 måneder
Studiepoeng:
5
Innsendinger:
3 stk
Pris:
kr 8 500,-
Utdanningsnivå:
Enkeltemner
Finansiering:
Lånekassegodkjent
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
12 måneder
Studiepoeng:
5
Innsendinger:
3 stk
Pris:
kr 8 500,-

Få økt kompetanse innenfor teamutvikling, og lær mer om hvordan man skal trene, lede og utvikle periodiske og faste team.

Teamutvikling tilhører fagskolen Prosjektlederskolen, men kan også kjøpes separat. Emnet gir deg 5 studiepoeng.

Dette lærer du med emnet Teamutvikling

Emnet tar for seg utvikling av gruppens lagånd og identitet, prosessledelse, problemløsning i gruppen samt coaching av et team. Gulrot eller pisk - hvordan får du teamet ditt til å fungere best mulig? Gjennom dette kurset får du et godt innblikk i hvordan du motiverer og leder deltagerne. 

Vårt utgangspunkt er å betrakte team som en organisatorisk enhet hvor målrettet arbeide finner sted og med mange ulike oppgaver som skal løses. Det er samspillet mellom medlemmene i Teamet som gjør at de i fellesskap kan løse oppgaver. I teamarbeid blir problemløsning en viktig utfordring. Vi tar også for oss hvilke prosesser i teamet som må identifiseres, organiseres og ledes for å gjøre læring og utvikling mulig. 

Sentrale temaer

  • Læring i team
  • Utviklingsprosess
  • Samspill og problemløsning 
  • Kommunikasjon og konflikter i team
  • Kreativitet i team
  • Virtuelle team

Studiestart i emnet Teamutvikling

Det er studiestart hver dag, hele året og du kan studere fra hvor du vil. Alt du trenger er en PC/mobil og internett. Teamarbeid er lagt opp som deltidsstudie over nett slik at du kan kombinere studier med jobb og hverdagsliv. 

Eksamen gjennomføres i mai/juni og november/desember, og du melder deg opp til eksamen når du er klar for det. 

Denne utdanningen tilbys som nettstudium med fleksibel oppstart. Studietiden er beregnet som deltid. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. I nettskolen finner du lesestoff, videoer, begrepsforklaringer, oppgaver og refleksjoner. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Til læreren sender du innsendingsoppgaver slik at du får faglig veiledning og råd i læringsprosessen mot eksamen.

Det gjennomføres skriftlig hjemmeeksamen i emnet. Det vil variere mellom mindre oppgaver og noe større tekstbesvarelser. Alle hjelpemidler er tillatt på eksamen. Eksamensperiodene er i mai/juni og november/desember. Det vil være eksamensøving og forberedelser i nettskolen. Eksamen er inkludert i prisen.

Fullført videregående skole eller fagbrev.

Søkere som mangler fag fra videregående opplæring, og ikke oppfyller det formelle opptakskravet, kan likevel bli vurdert på bakgrunn av realkompetanse. Vi behandler alle søkere i tråd med fagskoleforskriften.

Søkere med annen utdanning enn norsk eller nordisk videregående opplæring må i tillegg dokumentere kunnskaper og ferdigheter i norsk tilsvarende Norsk Vg1 studieforberedende, Norsk Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram eller bestått Norskprøve 3, med minst B1 på alle fire delprøver.

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Denne utdanningen er godkjent for å søke lån og stipend i Lånekassen, men du kan ikke ta forbehold om støtte når du søker. Derfor bør du sjekke at du er støtteberettiget hos Lånekassen før du søker. Her kan du lese mer om hvordan du søker Lån og stipend i Lånekassen.

Levin og Rolfsen: Arbeid i team, Fagbokforlaget, 2015