For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Virtuelt lederskap

Utdanningsnivå:
Yrkesrettet utdanning og kurs
Pris:
kr 7 800,-
Ekskl. bøker
Studietid:
3 måneder
Gjennomføring:
Nettstudier med fleksibel oppstart
Nettstudier med fleksibel oppstart
Innsendinger:
2

Akkurat nå sitter hundretusenvis av mennesker på hjemmekontor. Hva tror du er sjansen for at alle skal tilbake igjen på kontoret når pandemien har lagt seg?

Er det noe vi vet, så er det at vi ikke kan overføre den fysiske arbeidshverdagen inn i digitale flater. Dette kurset, er et praktisk kurs for deg som ønsker kunnskap. og verktøyene som behøves. for å gå fra en såkalt "kontorleder" til en fremoverlent virtuell leder.

Du vil få en innføring i "remote work", med særlig vekt på rammeverk som optimaliserer virtuelt arbeid. Du vil få verktøy til å drive frem prosesser- og oppgaver som motiverer og ivaretar de ansatte når de er på hjemmekontor. Og ikke minst, vil du få kunnskap og kompetanse til å løse utfordringer som kan oppstå når vi ikke lenger sitter sammen.

1. Introduksjon til virtuelt arbeid

2. Rammeverk for optimalisert arbeid

3. Digitale møter og workshops

4. Retningslinjer for teamet og individet

5. Utfordringer og løsninger

6. Hvilke verktøy i hvilke situasjoner?

Innsendinger:
2

I dette kurset vil du få innsikt i rammeverk for optimalisert arbeid, hvordan holde effektive og gode møter og workshops, hvordan skape et trygt rom hvor de ansatte kan dele, føle seg ivaretatt og anerkjent uten at du som leder kontrollerer dem og hva slags verktøy som bør brukes når.

Dette kurset gjør deg bedre skikket til å jobbe som virtuell leder. Kurset passer også for alle som jobber i et remote team og som ønsker gode verktøy og kunnskap om det å jobbe optimalt når vi jobber digitalt.

Ingen

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Ingen. 2 innleveringer hvorav den ene er en kort refleksjonsoppgave med tilbakemelding, og den andre er en avsluttende oppgave med bestått/ikke bestått. I tillegg til selvrettende oppgaver og refleksjonsoppgaver.

 

Ved kjøp av studier eller kurs får du kjøpt bokpakken hos haugenbok.no ved å klikke her.