For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Påbygging til generell studiekompetanse

Har du yrkesfag fra videregående og trenger studiekompetanse for å komme deg videre? Vi tilbyr påbygging via nettstudier som du kan starte på når som helst.

Påbygg til generell studiekompetanse via nettstudier

Generell studiekompetanse er en forutsetning når du skal søke til høyere utdanning. Har du gått yrkesfag på videregående og mangler studiekompetanse? Med påbygging, kan du bygge på den utdanningen du har, slik at du oppnår generell studiekompetanse. Dette gjør deg kvalifisert for så søke til høyere utdanning ved høyskole og universitet.

Våre fleksible nettstudier gjør det mulig å komme seg videre uten å måtte ta pause fra jobb. Du kan studere når du vil, hvor du vil, og studiene lar seg kombinere med jobb, familieliv eller andre forpliktelser. Alt du trenger er tilgang til internett og en PC, og så er du i gang.

Våre påbyggingspakker:

Påbygging til studiekompetanse for deg som har Vg1 og Vg2 yrkesfag

Påbygging til studiekompetanse for deg som har fagbrev eller Vg3 yrkesfag

Du kan også kjøpe enkeltfag fra hver pakke om du ikke trenger alle fagene. Er du usikker på hva du trenger? Ta kontakt med oss på 67 58 88 00 så hjelper vi deg gjerne. 

- Jeg tar påbygging til studiekompetanse mens jeg er i mammapermisjon

Ida Margrete

Gratis studierådgivning

Trenger du hjelp til å finne utdannelsen som passer deg? Ta kontakt med våre studierådgivere via skjemaet under eller ring oss på 67 58 88 00.

Gratis studierådgivning