Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Søk i dag, start i morgen

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Praktisk personalledelse

Denne utdanningen gir deg praktisk kompetanse innen relasjonsledelse, konflikthåndtering, organisasjonsutvikling og prosjektarbeid. Det kvalifiserer deg til operative lederstillinger på mellomledernivå.

Innsendinger

14

Studietid

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Praktisk personalledelse

Kr 14 000,-

Ekskl. Bøker.

Beskrivelse

Praktisk personalledelse er en kort yrkesrettet utdanning som passer for deg som ønsker å gå inn i en operativ lederrolle, og for deg som trenger å oppdatere og formalisere din kompetanse innen ledelse.

Obligatoriske emner

Konflikter på jobben - Personalledelse

I kurset Konflikter på jobben lærer du å registrere en konflikt før det er for sent og se hvilket stadium konflikten befinner seg på.

Kurset gir innsikt i metoder og redskapene som finnes for å løse konflikter, og hjelper deg til å velge det redskapet som passer best til den aktuelle konflikten.

Personalledelse

God personalledelse er et av bedriftens store satsningsområder på linje med økonomistyring, produktutvikling og utvikling av markedsstrategier. Kurset Personalledelse gir en innføring i moderne ledelsestenkning, som innebærer personalledelse som en del av bedriftens totale virksomhet. Du får også kunnskaper om personalarbeid med vekt på lærings- og utviklingsprosesser.

Organisasjonsutvikling og relasjonsledelse

Kurset Organisasjonsutvikling og relasjonsledelse gir innsikt i teorier for systematisk utviklingsarbeid. Relasjonsorientert ledelse i moderne organisasjoner står sentralt, med vekt på de mellommenneskelige faktorene. Kurset tar også for seg grunnleggende prinsipper for organisasjonsutvikling, og du får innsikt i verktøy som gir deg muligheten til å kunne vurdere hvordan ulike ledelsesformer og styringsprinsipper påvirker en organisasjons effektivitet, arbeidsmiljø og evne til endring.

Prosjektarbeid

Kurset Prosjektarbeid gir en innføring i prosjekt som arbeidsmetode. Du får kunnskap og praktisk erfaring gjennom oppgaver for å kunne gjennomføre et tverrfaglig og praktisk rettet prosjektarbeid.

Mer informasjon

Pris

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Opptakskrav

Ingen formell opptakskrav

Studiemateriell

Ved kjøp av studier eller kurs får du kjøpt bokpakken hos haugenbok.no ved å klikke her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk