For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


NKI lanserer: Kurs i markedsføring og salg

NKI lanserer: Kurs i markedsføring og salg

Våre nye kurs innen markedsføring og salg åpner 15. februar - meld deg på og få ny og oppdatert kunnskap!

Få kompetanse på fagområdene digital markedsføring og SoMe

Innføring i digital markedsføring og Sosiale medier og innholdsmarkedsføring tar for seg det mest grunnleggende du må kjenne til for å kunne bidra på disse områdene i en virksomhet. Kursene passer for deg som enten er helt uten erfaring på feltet, eller deg som har litt praktisk erfaring men gjerne vil lære hvordan du kan jobbe bedre og mer systematisk med SoMe og digital markedsføring.

I dagens mediehverdag forventes det at markedsføring er digital og at digital markedsføring er sosial, så de nye kursene gir deg kunnskaper og ferdigheter som er svært ettertraktet i jobbmarkedet. Dersom du liker å kommunisere via sosiale medier, kan disse kursene være det springbrettet du trenger til å gjøre dette til en karriere.

Du vil lære deg de praktiske verktøyene som brukes i sosial- og digital markedsføring, og dessuten få en forståelse av hvordan disse verktøyene fungerer sammen i en helhetlig markedsstrategi

- Øyvind Grønflaten, kursutvikler og fagansvarlig hos NKI

Bli en rådgivende selger

Kunnskaper og ferdigheter innen salg og kommunikasjon vil gi deg store karrierefortrinn uansett hva du ønsker å jobbe med, og vårt nye kurs Rådgivende salg gir deg de beste forutsetningene for å lykkes i en hvilken som helst salgsjobb.

Kurset passer for deg:

  • som har bakgrunn fra en næring eller et fagfelt utenfor salg og markedsføring
  • som ønsker å bli flinkere til å tjene penger på den varen, tjenesten eller ekspertisen du tilbyr

Rådgivende salg er en fremgangsmåte til salg som endrer den klassiske oppfatningen mange har om salg, hvor selgeren kan oppleves som sterkt pågående og kunden ofte angrer på kjøpet. Rådgivende salg handler om å forstå kundens behov på et dypt nivå slik at du kan tilby en spesialisert løsning som kunden ber deg om å få lov til å betale gode penger for - og gjerne gjentatte ganger og over lengre tid. 

 

Utviklet av NKIs dyktige fagansvarlig

Kursene er utviklet av Øyvind Grønflaten som er fagansvarlig hos NKI. Han har både doktorgrad og MBA i markedsføring fra Griffith University i Australia. Øyvind har vært foreleser i internasjonal markedsføring ved Handelsskolen BI og i digital markedsføring ved Høyskolen i Innlandet. Til sammen har han mer enn 20 års erfaring med undervisning og rådgivning relatert til markedsføring, og har også erfaring med å starte, drive og markedsføre egen internettbasert virksomhet.

På et fagområde som endrer seg svært raskt, tilbyr disse kursene fersk kunnskap om hvordan dagens markedsførere bruker digitale plattformer til kommunikasjon, relasjonsbygging og salg. Kursene er utviklet av fagpersoner med lang erfaring innen digital markedsføring og sosiale medier.

Les mer om kursene og meld deg på via lenkene under: 

Hvorfor NKI?

Hos NKI får du oppdatert og relevant kunnskap om digital markedsføring, sosiale medier og salg,  utviklet av erfarne markedsførere og kvalitetssikret av bransjefolk som jobber med dette til daglig. Du vil gjennomføre kurset i en moderne læringsplattform, og bli veiledet av instruktører som både har formell utdanning og praktisk erfaring på fagfeltet. I tillegg tilbyr vi unik fleksibilitet der du kan jobbe med kurset hvor du vil, når du vil, og i ditt eget tempo.