For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Årets nyheter fra NKI

Illustrasjonsfoto med teksten: Årets nyheter 15% rabatt med lilla bakgrunn

NKI har utviklet en rekke nye nettkurs som vil gi deg økt eller ny kunnskap som er utviklende for deg personlig, og også svært verdifullt for din arbeidsgiver. Nettkursene åpner 15. februar, meld deg på nå for å sikre deg en plass.

NKIs nye kurs er nettbaserte, så ikke bare gir de deg oppdateringen du trenger, men du kan også gjennomføre kurset i nøyaktig det tempoet som passer deg og din livssituasjon best. Start når det passer og studer når det passer deg.

Se årets nyheter:

Bærekraftige og smarte bygg

Vil du bidra til det grønne skiftet i byggenæringen? Ønsker du fremtidsrettet kunnskap som bidrar til en mer bærekraftig og miljøvennlig byggenæring? Da passer kursserien Bærekraftige og smarte bygg for deg. Nettkursene åpner 15. februar, søk nå for å sikre deg en plass.

Kursene passer for alle som ønsker å lære om flere muligheter for hvordan vi kan ta bedre valg for framtidens byggeaktivitet. Kursene passer spesielt eiendomsutviklere, arkitekter, arealplanleggere, byggingeniører o.l. Men det kan også være relevant for kommunens ansatte med ansvar for eiendomsutvikling og forvaltning av store kommunale eiendommer og bygningsmasser.

Les mer om de enkelte kursene i lenkene under: 

Arbeidsrett

Kurset i Arbeidsrett passer for deg som ønsker å få en bedre forståelse av dine egne rettigheter og plikter i arbeidslivet, eller for deg som arbeider med HR og ønsker å styrke din kompetanse innen individuell arbeidsrett. Nettkurset åpner 15. februar, søk nå for å sikre deg en plass.

Vi er stolte av å ha fått med oss en dyktig fagperson som lærer i kurset. Lilly Elvekrok Agerup har jobbet både med individuell og kollektiv arbeidsrett i over 7 år.

Innføring i digital markedsføring + Sosiale medier og innholdsmarkedsføring 

Drømmer du om en karriere der positive digitale kundeopplevelser står i fokus og der internett er din arbeidsplass? Da bør du vurdere NKIs to ferske kurs Innføring i digital markedsføring og Sosiale medier og innholdsmarkedsføring. På et fagområde som endrer seg svært raskt, tilbyr disse kursene ny og oppdatert kunnskap om hvordan dagens markedsførere bruker digitale plattformer til kommunikasjon, relasjonsbygging og salg. Les mer om de enkelte kursene i lenkene under: 

Rådgivende salg

Er du glad i å hjelpe andre med å oppnå sine mål og ønsker å lære hvordan man selger løsninger som har høy verdi for både kunder og deg selv? Kunne du tenke deg å jobbe med salg uten å føle at du forsøker å overtale kunden til å kjøpe noe den kanskje ikke trenger? I dette kurset vil du bli utstyrt med en forståelse av rådgivende salg og få trening i de fremgangsmåter og virkemidler som dagens salgseksperter anbefaler.

Hold deg oppdatert på flere av våre nyheter ved å melde deg på nyhetsbrevet: