For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


5 fordeler ved å ta generell studiekompetanse hos NKI Nettstudier

5 fordeler ved å ta generell studiekompetanse hos NKI Nettstudier

Trenger du generell studiekompetanse? Enten du trenger å ta alle fagene, eller bare mangler enkeltfag, er det flere fordeler ved å ta generell studiekompetanse som privatist hos oss.

Generell studiekompetanse er kunnskapene du må ha for å kunne søke høyere utdanning og opptak ved høyskoler og universitet. Du oppnår generell studiekompetanse ved å fullføre videregående skole. Om du mangler fag fra videregående, eller vil forbedre karakterer, kan du også ta enkeltfag hos oss.

Disse fagene trenger du for å oppnå generell studiekompetanse:

1. Dyktige lærere

Våre kurs er produsert av et team med fagpersoner og læringsdesignere med spisskompetanse i kursutforming. 

Vi har fagansvarlige og lærere med høy faglig kompetanse og lang erfaring med eksaminering og sensur på eksamen for å sikre deg best mulig læringsopplevelse.

2. Generell studiekompetanse er et fleksibelt kurs

Ved å ta generell studiekompetanse hos NKI Nettstudier, kan du studere akkurat når det passer deg. All undervisning foregår digitalt, og du bestemmer selv når du ønsker å starte. Det gjør det enkelt å tilpasse studiene til hverdagen din. 

Så lenge du har tilgang til internett, kan du oppholde deg hvor som helst mens du tar generell studiekompetanse hos NKI Nettstudier – enten i Norge eller i utlandet.

3. Eksamensfokusert læring 

Våre privatistkurs er hundre prosent eksamensfokusert. Vi bruker ikke tid på lærestoff som ikke er relevant til eksamen, men vi henviser gjerne til dybdelesing for de som synes det er spennende å grave dypere enn det eksamen krever.

Eksamensfokusert læring handler om å droppe alt som ikke er relevant til eksamen. 

4. Du kan ta enkeltfag som privatist

Mangler du et fag fra videregående, kan du ta det som privatist hos NKI Nettstudier. Sjekk med din lokale videregående skole hva som kreves for at du skal få godkjent generell studiekompetanse, eller snakk med våre rådgivere.

5. Du kan ta generell studiekompetanse uavhengig av alder

Hos oss kan du begynne å studere når du selv vil, uavhengig av alder. Det eneste du trenger er tilgang til en PC med internettilkobling. NKI Nettstudier er aldri mer enn et tastetrykk unna.

Påbygging til studiekompetanse

Vi tilbyr også påbygging til studiekompetanse for deg som har Vg1 og Vg2 yrkesfag og påbygging til studiekompetanse for deg som har fagbrev eller Vg3 yrkesfag i egne privatistkurs. Ved å fullføre fagene som inngår i disse kursene, vil du oppnå generell studiekompetanse og dermed være kvalifisert for høyere utdanning ved høyskoler og universitet.

Visste du at vi også tilbyr realfagskurs som nettstudier? Les mer om realfagskursene

Alle våre privatistkurs er godkjent for finansiering gjennom Lånekassen.