For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Sirkulærøkonomi og klimaregnskap er veldig tidsriktig, fremtidsrettet og viktig

Sirkulærøkonomi og klimaregnskap er veldig tidsriktig, fremtidsrettet og viktig

Evija startet på fagskoleutdanningen, Sirkulærøkonomi og klimaregnskap, i slutten av januar.

Evija jobber i Entra ASA, et av Norges største eiendomsselskap innen kontorvirksomhet. Der har hun en fulltidsstilling i rollen som Rådgiver- driftsstøtte. Det er mange spennende prosjekter på gang, noe som fort gjør at dagene kan bli noe lengre enn en «vanlig» arbeidsdag. I tillegg til en fulltidsjobb, tar hun en videreutdanning innen sirkulærøkonomi og klimaregnskap hos oss. Hun er også med i årets ZERO Akademiet.

Hvorfor valgte du utdanningen, Sirkulærøkonomi og klimaregnskap?

- I løpet av de siste årene har jeg blitt mer og mer interessert i fagene bærekraft, miljø og klima. Jeg er heldig som får lov til å jobbe i et selskap som har satt seg høye ambisjoner innen miljø, og i løpet av de siste 2-3 årene har jeg fått flere oppgaver innen dette området. Samtidig har jeg kjent på et økende behov, og en lyst til å lære mer om dette feltet. Jeg fant dette studiet på LinkedIn ved en tilfeldighet, og beskrivelsen av studieopplegget traff på svært mange av mine ønsker for videreutdanning. Jeg tror at dette studiet er veldig tidsriktig, fremtidsrettet og viktig, og det vil være til stor nytte også i årene som kommer. 

Hva har vært det mest lærerike/spennende med utdanningen så langt?

- For min del, har det vært spennende å bli mer kjent med nettstudier, noe jeg ikke har så gjort mye av tidligere. Det har hittil fungert overraskende bra! Videre synes jeg at måten studiet er lagt opp på, med moduler i Canvas (læringsplattformen), ukentlige nettsamlinger med læreren og samlinger i grupper, har fungert ypperlig. Nettbaserte studier gir meg også større frihet til å planlegge tiden min. I tillegg er det gøy å se engasjementet fra resten av gruppen og læreren, noe som har vært uvurderlig - spesielt i disse korona-tider. Det gjør noe med motivasjonen.

Hva vil du si til andre som vurderer å ta denne fagskoleutdanningen?

- Jeg har lyst til å oppfordre alle som vurderer å tilegne seg ekstra kompetanse innen dette feltet, til å søke på studiet! Utdanningen er lagt opp på en super måte, og temaet er veldig relevant uansett hva man egentlig jobber med til daglig. Jeg er sikker på at dette studiet vil gi meg masse nyttig kompetanse som jeg får brukt både på jobb, men også på det personlige plan. Det har også vist seg at nettstudier er en fin måte å studere på, så lenge man er bevisst på å sette av nødvendig tid og å innarbeide nødvendige rutiner som hjelper deg gjennom studiet.

Vi ønsker Evija masse lykke til videre!

Har du også lyst til å lære mer om klimaregnskap og sirkulærøkonomi? Neste studiestart er i august, og du kan søke allerede nå. Vil du ikke vente? Da kan du ta en titt på kurset, Innføring i bærekraftig handel. Om du søker i dag, kan du komme i gang allerede i morgen!