For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Gjør deg klar til drømmestudiet

Gjør deg klar for drømmestudiet med NKI Nettstudier. Du kan enten forbedre karakterene dine, eller ta opp fag du ikke har fra før. 

Studiekompetanse og gode karakterer åpner dørene til langt flere muligheter. Mangler du et par fag for å komme inn på ingeniørstudiet? Eller trenger du litt bedre karakter for å komme i gang med medisin, jusstudiet eller en annen studiedrøm?

Start med å forbedre karakterene dine i dag og få 15% rabatt på alle videregående fag ved bruk av kampanjekode "SOMMER23"

Nå får du 15% rabatt på realfag. Rabatten gjelder til 31. august 2023. 

Bruk kampanjekoden "SOMMER23" i handlekurven for å få 15% rabatt på de nylanserte studiene. 

Disse kursene åpner i løpet av høsten: Matematikk S1,Matematikk S2, Sosiologi og sosialantropologi, Geografi fellesfag, Religion og etikk, Geofag 1.

Vær den første til å få informasjon om når det lanseres: 

Få en fleksibel studiehverdag

Vi vet at det er viktig med en fleksibel studiehverdag som lar deg tilpasse læringen til ditt eget tempo og din livsstil. Derfor er våre kurs 100% eksamensfokuserte og utarbeidet av fagpersoner med lang erfaring - som vet hva som skal til for å oppnå toppresultater. 

 

Søker du om støtte fra Lånekassen, må du huske å holde deg innenfor deres retningslinjer. Les mer om det her, og under "finansiering" på hvert enkelt fag.

Book gratis rådgivning med Tina

Poengkravene kan variere noe fra studiested til studiested. Derfor er det lurt å snakke med en av våre studierådgivere for å være sikker på at du setter deg riktige mål. Rådgiver Tina M. Olsen hjelper deg med å finne fagene du trenger.