For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Engelsk Studieforberedende ENG1007/1008 (LK20)

Utdanningsnivå:
Generell Studiekompetanse
Pris:
kr 6 000,-
Studietid:
12 måneder
Gjennomføring:
Nettstudier med fleksibel oppstart
Nettstudier med fleksibel oppstart
Finansiering:
Lånekassegodkjent
Innsendinger:
7
Studietimer:
140

Engelsk for Vg1 Studieforberedende er beregnet på studenter som ønsker å ta opp enkeltfag etter fagfornyelsen og nye læreplan (LK20). Det er et av de obligatoriske fellesfagene for å oppnå generell studiekompetanse. 

Kurset forbereder deg til skriftlig og muntlig privatisteksamen. Ved hjelp av spennende tekster fra den engelskspråklige medieverdenen jobber du med ulike sjangre. Som elev hos oss får du trening i å lese tekster, jobbe med budskapet, bedrive kildekritikk, bruke fagbegreper og skrive egne tekster. Du lærer også om mangfold og samfunn i den engelskspråklige verden.

NKI bruker videoer, animasjoner, test-deg-selv-oppgaver og modelltekster for å gjøre innholdet interessant. Kurset har syv innleveringer slik at du får gode tips og tilbakemeldinger på arbeidet ditt.

Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. Kursene inneholder fagstoff, øvingsoppgaver og interaktive oppgaver. Til læreren sender du innsendingsoppgaver slik at du får faglig veiledning og råd i læringsprosessen mot eksamen. De fleste kursene har diskusjonsforum for studenter og eksamenswebinarer hvert semester. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Våre studieveiledere hjelper deg med råd om studieteknikk, eksamensoppmelding eller andre spørsmål om studiene.  

Dette kurset forbereder deg til de teoretiske eksamenene i videregående skole. Privatisteksamen arrangeres normalt to ganger i året. Det er fylkene som arrangerer eksamen. Du må selv melde deg opp til privatisteksamen i det fylket du ønsker å ta eksamen i. Våre studieveiledere hjelper deg mer enn gjerne om du har spørsmål om påmelding til eksamen. Eksamensperiodene er i mai/juni og november/desember.