For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Engelsk Studieforberedende ENG1007/1008 (LK20)

Utdanningsnivå:
Generell Studiekompetanse
Pris:
kr 8 500,-
Studietid:
12 måneder
Gjennomføring:
Nettstudier med fleksibel oppstart
Nettstudier med fleksibel oppstart
Finansiering:
Lånekassegodkjent
Innsendinger:
7
Studietimer:
140

Engelsk for Vg1 Studieforberedende, er beregnet på studenter som ønsker å ta opp enkeltfag etter fagfornyelsen og ny læreplan LK20.

Kurset forbereder deg til skriftlig og muntlig privatisteksamen. Ved hjelp av spennende tekster fra den engelskspråklige medieverdenen jobber du med ulike sjangre. Som elev hos oss får du trening i å lese tekster, jobbe med budskapet, bedrive kildekritikk, bruke fagbegreper og skrive egne tekster. Du lærer også om mangfold og samfunn i den engelskspråklige verden.

NKI bruker videoer, animasjoner, test-deg-selv-oppgaver og modelltekster for å gjøre innholdet interessant. Kurset har 7 innleveringer slik at du får gode tips og tilbakemeldinger på arbeidet ditt.

Med generell studiekompetanse kan du studere videre på de fleste høyskoler og universitet.

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Denne utdanningen er godkjent for å søke lån og stipend i Lånekassen, men du kan ikke ta forbehold om støtte når du søker. Derfor bør du sjekke at du er støtteberettiget hos Lånekassen før du søker. Her kan du leser mer om hvordan du søker Lån og stipend i Lånekassen.

Muntlig og skriftlig privatisteksamen
Ta fag som privatist

  • Underwood, Oltedal, Ohrem Bakke, Birkeland. E1 SF Vg1. Gyldendal undervisning 2020