For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Bygg din lederkompetanse steg for steg, i eget tempo

Blid kvinnelig student jobber på PC

Visste du at du kan bygge kompetanse ett fag av gangen? Eller at alle våre utdanninger er fleksible slik at du kan studere i ditt eget tempo? Få ny og oppdatert kunnskap arbeidslivet trenger og bli en attraktiv arbeidstaker.

Få ny og oppdatert kunnskap innen ledelse

NHOs kompetansebarometer viser at arbeidsgivere ønsker å drive kompetanseheving av eksisterende ansatte, fremfor å ansette ny arbeidskraft. Ved å ta en fagskoleutdanning eller enkeltfag hos NKI, vil du opparbeide deg ny og verdifull kompetanse for deg selv og din arbeidsgiver. 

Ledelse er et fagfelt som er nødvendig i alle yrkesgrupper. Vi tilbyr en rekke fagskoler innen ledelse, som gir deg muligheten til å bygge ettertraktet kompetanse:

Fleksibel fagskoleutdanning på nett

Disse fagskoleutdanningene kan du starte på når som helst, og studere i eget tempo. Du kan også velge å ta enkeltfag fra utdanningene om du ikke ønsker å starte på hele utdanningen. På denne måten kan du bygge kompetanse i det tempoet som passer deg. 

Alle våre fagskoleutdanninger gir deg studiepoeng, som gjør det mulig å bygge videre på utdanningen. I tillegg er alle utdanninger akkreditert av NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen), som betyr at du kan å søke om lån og stipend hos Lånekassen.

Les mer om hvordan det er å studere på nett

Trenger du hjelp til å finne en utdanning som passer deg? Ta kontakt med en av våre veiledere, vi hjelper deg gjerne!