For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Fagskole

Med en fagskoleutdanning hos oss kan du komme deg raskt ut i en ny og spennende jobb.

Fagskole - et fleksibelt studium som tar deg raskt videre

Våre fagskoleutdanninger utvikles og oppdateres kontinuerlig, med utgangspunkt i den faktiske kompetanseetterspørselen i markedet. Gjennom oss får du derfor alltid en relevant og tidsriktig fagutdannelse, som samtidig gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet.

Med en fagskoleutdannelse hos oss kan du komme deg raskt videre og ut i en ny jobb. Utdanningsløpene varer i alt fra seks måneder til to år. I tillegg har du friheten og fleksibiliteten et nettstudium gir deg, som gjør det langt enklere å tilpasse studiene til nettopp din jobb- og livssituasjon.

Noen av våre populære fagskoler: 

Usikker på hvilken fagskole som passer deg? Kontakt våre studierådgivere, vi hjelper deg gjerne. 

Finansieringsmuligheter

Alle våre fagskoleutdanninger gir deg studiepoeng, som gjør at du kan bygge videre på utdanningen. I tillegg er alle utdanninger hos oss akkreditert av NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen), som gjør at du kan å søke om lån og stipend hos Lånekassen.

Bygg kompetansen i eget tempo

Ønsker du kortere studietid? Bygg utdannelsen din steg for steg i steg med et emne av gangen. Du kan søke om å få godskrevet emnene slik at du kan opparbeide deg en fagskolegrad om du ønsker det.