For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Fagskole – det smarte valget

Er du på jakt etter en kort utdanning som får deg raskt ut i jobb? Da er fagskoleutdanning et godt alternativ! Med fagskole, kan du komme deg ut i en spennende jobb på ett år!

Hva er egentlig fagskole?


Fagskole, er høyere yrkesrettet utdanning, som ligger på nivå over videregående skole. Denne utdanningen skiller seg fra høyere utdanning, fordi den er mindre akademisk, og mer praktisk. Målet er at du skal få erfare hvordan faget fungerer i praksis, og utdanningen er basert på yrkesfeltets behov. Det du lærer, er det du vil praktisere ute i jobb.

Fagskoleutdanning har varighet på et halvt til to år. Dette gjør at du kan komme deg raskt ut i jobb, uten å sitte flere år på skolebenken. Smart, ikke sant?

HER FINNER DU ALLE  VÅRE FAGSKOLEUTDANNINGER

Studiepoeng

Visste du at fagskoleutdanning også gir studiepoeng? Det betyr at du kan bygge videre på fagskoleutdanningen din, om du ønsker opptak på universitet eller høyskole senere i livet. Her kan du lese mer om fagskole.

Nettstudier

De aller fleste av utdanningene våre, foregår via nettstudier. Friheten til å studere når- og hvor du vil, gjør denne studiemetoden veldig populær. Du kan studere når det passer inn i din hverdag og kalender, og fordelen er at du kan studere der du er. Studiene er kun et tastetrykk unna. Våre nettstudier med fleksibel oppstart, har studiestart hver dag, hele året. Det betyr at om du søker i dag, kan du komme i gang med studiene allerede i morgen! Her finner du nettstudier med fleksibel oppstart.

Nettstudier med fast oppstart

Vi har også nettstudier med fast oppstart to ganger i året. Disse studiene passer for deg som ønsker å følge en fast progresjon, sammen med en nettklasse. Neste oppstart for nettstudier er i august 2020. Her finner du ledige studieplasser på nettstudier med fast oppstart.

Nettstudier med samlinger

På nettstudier med samlinger, foregår studiene i hovedsak via nettstudier, men med noen fysiske samlinger i løpet av studietiden. Disse studiene følger en fast progresjon og har oppstart to ganger i året. Dette er et godt alternativ for deg som liker friheten ved nettstudier, men samtidig vil ha støtte fra en lærer og en klasse. Høres dette ut som et godt valg for deg? Her finner du ledige studieplasser på nettstudier med samlinger.

Hva om jeg vil gå på skolen da?

Vi har også noen få stedbaserte studier i Oslo, Trondheim og Bergen. Disse studiene passer for deg som ønsker tradisjonell klasseromsundervisning, med et studiemiljø rundt deg. Stedbaserte studier har oppstart i august og i januar. Her finner du ledige studieplasser på våre stedbaserte studier.

Som du sikkert har forstått, er det mange gode grunner til å velge fagskoleutdanning. Om du trenger hjelp til å finne den utdanningen som passer for nettopp deg, kan du snakke med en av våre studierådgivere. Vi er opptatt av at alle skal kunne nå de målene de setter seg, og vi hjelper deg gjerne på veien videre!