Hopp til hovedinnholdet

Korte kurs

Facebook-markedsføring

Facebook-markerdsføring er en pakke videokurs laget spesielt for deg som ønsker å lære alt om hvordan man markedsfører på Facebook.

Du lærer å skape engasjement på Facebook, lage en kampanje, definere en målgruppe, designe en annonse, gjennomføre A/B-tester, måle konverteringer og veldig mye mer.

Innsendinger

4

Studietid

Korte kurs

Facebook-markedsføring

Kr 7 600,-

Emner

Kursene er videobasert, bruker norske versjoner av programvare og holdes på norsk.

Programvare er ikke inkludert i prisen.

Obligatorisk

Facebook: for bedrifter Kan kjøpes separat

Det blir stadig vanskeligere å få oppmerksomhet på Facebook. I 2012 klarte en gjennomsnittlig Facebook-side å nå 16% av følgerne sine. I 2014 var dette tallet redusert til 6%. I dag er tallet sannsynligvis enda lavere.

Facebook: annonsering Kan kjøpes separat

Lær hvordan man lager, publiserer og administrerer annonser på Facebook, enten det er til eget formål, eller på vegne av andre. Kursinstruktør Espen Faugstad vil lære deg alt du trenger for å få maksimalt ut av annonseverktøyet til Facebook.

Facebook: strategi og annonser (2017) Kan kjøpes separat

Det å markedsføre på Facebook er ingen stor bragd, det kan alle få til. Det som mange derimot har problemer med, det er å levere gode resultater over tid. Digital markedsføring er ikke noe man kan sette opp, for deretter å glemme. Det krever systematisk og analytisk tilnærming. Hemmeligheten ligger i å teste, evaluere, forbedre og prøve på nytt. Programvaren er gratis. 

Facebook: Kanvas (2017) Kan kjøpes separat

Kanvas er en interaktiv mobilopplevelse på Facebook hvor bedrifter kan fortelle historier og informere om produkter eller tjenester. En Kanvas kan bestå av tekst, bilder, illustrasjoner, bildekaruseller, videoer og knapper. Det er mange grunner til å bruke en Kanvas. De lastes inn automatisk, de åpnes i fullskjerm og de er interaktive. Kort fortalt gjør de det mulig å nå ut til en målgruppe på en engasjerende og interaktiv måte.

Mer informasjon

Finansiering

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Opptakskrav

This site uses cookies. Read more about cookies here. Lukk