For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Ledige studieplasser

Vi har ledige studieplasser! Om du søker på studier med fleksibel oppstart i dag, kan du komme i gang allerede i morgen. Studier med oppstart i januar og august finner du lenger ned på siden.

På nettstudier med fleksibel oppstart, har vi studiestart hver dag, hele året. Søker du i dag, kan du komme i gang allerede i morgen. Det betyr at vi alltid har ledige studieplasser på de fleksible nettstudiene våre.

På studier med fast oppstart, kan du søke helt fram til studiestart.

Nettstudier med fleksibel oppstart - alltid ledige studieplasser
De fleste av utdanningene våre tilbys som fleksible nettstudier. Det betyr at du kan studere hvor du vil, når du vil - i ditt eget tempo. Disse studiene har studiestart hver dag, hele året. Her finner du nettstudier med fleksibel oppstart.

Nettstudier med fast oppstart – søk helt frem til studiestart
Vi tilbyr også nettstudier med fast oppstart, to ganger i året. Disse studiene passer for deg som ønsker å følge en fast progresjon sammen med en nettklasse, men fortsatt ha fleksibiliteten ved å studere på nett. På disse utdanningene er det faste nettsamlinger på ettermiddagene, men disse kan også sees i opptak i etterkant. 

Nettstudier med samlinger– søk helt frem til studiestart
På nettstudier med samlinger foregår studiene i hovedsak via nettstudier, men med noen fysiske samlinger i løpet av studietiden. Disse studiene følger en fast progresjon og har oppstart to ganger i året. 

 

Her finner du ledige studieplasser på nettstudier med fast oppstart:

Oppstart 24. august 2022

Advokatsekretær

Juridisk kontormedarbeider

Regnskapsmedarbeider

Saksbehandler

Medisinsk sekretær

Regnskapskonsulent

Sirkulærøkonomi og klimaregnskap

Bærekraftig drift