Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Ungdomsakademiet (UNAK)

Ungdomsakademiet (UNAK) har over syv års erfaring, og er Norges ledende innen privatundervisning og personlig leksehjelp for skoleungdom. 

UNAK ønsker å hjelpe elever til å prestere bedre og utnytte sitt potensiale. UNAK underviser elever på alle nivåer og innen de fleste fagområder i både grunnskolen og den videregående skole.

Privatundervisningen er egnet både for de som går på skolen og tar opp et fag som privatist. Målet er å skape en god faglig plattform med trygghet og motivasjon. 

UNAK underviser elever på alle nivåer og innen de fleste fagområder i både grunnskolen og den videregående skole og privatundervisning er egnet både for de som går på skolen og tar opp et fag som privatist.

UNAK tilbyr tre ulike undervisningsformer.

  1. ÉN LÆRER DEDIKERT TIL ÉN ELEV; Eksklusiv tilgang til læreren, full fleksibilitet i valg av undervisningstid og sted og gjennomgang av pensum i egen tempo.
  2. BUDDY-UNDERVISNING; Denne formen for undervisning har blitt mer og mer populær i det siste. Ved å ha en elev i tillegg i samme fag, gis det ytterligere rabatt.
  3.  ONLINE UNDERVISNING; UNAK  tilbyr online undervisning over hele landet. Denne muligheten passer best for de som ikke kan komme til våre lokaler.

Ønsker du mer informasjon? Klikk her

Husk å skrive NKI i bestillingen på UNAK sine hjemmesider slik at du vil få rabatterte priser.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk