Hopp til hovedinnholdet
4. april 2019

Dette lurer studentene våre på

Her på NKI har vi mange flinke studierådgivere som står klare til å svare på spørsmål. I dette blogginnlegget har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene de får.

Dette lurer studentene våre på

Fagskole

 1. Er alt over nettet?
  Ja, alle våre fagskoler er via nettstudier. I nettskolen finner du blant annet lesestoff, selvtester og innleveringsoppgaver som skal leveres på nett. Til og med eksamenene er nettbaserte!
 2. Er det opptakskrav?
  Alle fagskolestudiene har opptakskrav. Kravene avhenger av hvilken fagskoleutdanning du søker på. Hvilke krav som gjelder, finner du inne på studiesiden eller ved å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.
 3. Kan jeg studere fra utlandet?
  Ja, det kan du! Alle våre fagskoleutdanninger er 100% nettbaserte, og alt du trenger er bøker, PC og internett. Bare husk at det er de norske tidene som gjelder når det kommer til oppmeldingsfrist til eksamen og selve eksamensdatoen.

Videregående skole

 1. Når starter kurset/studiet?
  Vi har løpende oppstart, så du kan melde deg på og starte når du selv ønsker – hele året.
 2. Kan jeg gjennomføre på kortere tid?
  Ja, det kan du. Du vil ha tilgang til kurset i en viss tid, men du leser og leverer oppgaver i ditt eget tempo. Du har fullført faget når du har avlagt og bestått eksamen.
 3. Er eksamen på nett?
  Eksamen arrangeres normalt 2 ganger i året ved lokale videregående skoler i nærheten av der du bor. Det er opp til deg om du avlegger eksamen på høsten eller på våren – eller om du fordeler dem på både vår og høst dersom du skal ta eksamen i flere fag.

Har du spørsmål du ikke fikk svar på her? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk