For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Vi har ledige studieplasser

Vi har ledige studieplasser

Visste du at vi har studiestart hver dag, hele året? Vi har ledige studieplasser, og det er ikke for sent å søke.

Hos oss kan du søke når du vil på de fleksible nettstudiene, og frem til studiestart på studier med fast oppstart. Det er med andre ord ikke for sent å søke! Vi har ledige studieplasser på både fagskoleutdanninger og yrkesrettede utdanninger. 

Fagskole – et godt alternativ til høyskole

Mange søker seg inn på høyskole og universitet fordi de ikke vet nok om andre alternativer, men høyere utdanning er kanskje ikke det rette for alle. For mange kan fagskole være et bedre alternativ. Fagskoleutdanning er høyere yrkesfaglig utdanning, på nivå etter videregående skole. Utdanningen har et omfang på et halvt - til to studieår, og gir studiepoeng. Kombinasjonen av praktisk og teoretisk kompetanse, gjør fagskoleutdannede ettertraktet - noe som hjelper deg raskt ut i jobb.

Mens høyskole- og universitetsstudier er bygget opp omkring en akademisk tradisjon, er fagskole i stor grad bygget på behov i arbeidslivet. Det du lærer, er det du vil få bruk for i det bestemte yrket du vil inn i. Derfor er alle fagskoleutdanninger utformet i samarbeid med aktører innen yrkesfeltet, og akkreditert av NOKUT, et statlig direktorat som stiller strenge krav til kvalitet i utdanningen. Her kan du lese mer om forskjellen mellom fagskole og høyskoler/universitet.

Nettstudier

Vi tilbyr over 180 utdanninger og kurs via nettstudier. Dette er studier på nett, uten fast oppmøte til fysiske forelesninger. Fordelen med nettstudier, er at du har frihet til å studere når du vil – hvor du vil. Dette gjør at du kan kombinere studiene med jobb og andre forpliktelser, samtidig som det er et fullgodt alternativ til tradisjonell utdanning. Underveis i studiene, følges du opp av faglærer og en studieleder. Her kan du lese mer om hvordan nettstudier hos oss fungerer.

Ledige studieplasser hos oss

På våre fleksible nettstudier, har vi studiestart hver dag, hele året. På studier med fast oppstart, kan du søke helt fram til studiestart. Her finner du våre ledige studieplasser.

Om du trenger hjelp til å finne den utdanningen som passer for nettopp deg, kan du snakke med en av våre studierådgivere, eller bestille en time til studieveiledning. Vi er opptatt av at alle skal kunne nå de målene de setter seg, og vi hjelper deg gjerne på veien videre.

Lykke til med valg av studier!