Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Dette får du som student hos oss

Det finnes mange fordeler med å være student hos NKI og vårt mål er at du skal lykkes med studiene dine. Vi tilbyr deg derfor gode verktøy som vil hjelpe deg til å nå dine mål mens du studerer.

Uansett hvor langt eller kort du skal, hjelper vi deg med å finne veien og til å sette mål og delmål underveis i utdanningen. Du får en egen studieleder og dyktige lærere som hjelper deg hele veien.

Hos oss har du alltid studiene kun et tastetrykk unna. Vår styrke ligger i å tilrettelegge studier for nett og vi tilbyr deg kvalitet i dine nettstudier. En stor fordel med å være nettstudent, er at du kan legge opp studieløpet slik at det passer deg og din livssituasjon. Du kan studere når du vil, hvor du vil og vi hjelper deg på veien videre.

Som student hos oss får du:

  • Personlig veiledning: Alle studenter hos oss får sin egen studieleder fra oppstart. Du kan spørre om det aller meste du lurer på om og rundt studiet ditt og få hjelp og veiledning underveis.
  • Kurs i studieteknikk: I nettskolen finner du et kurs med gode studietips. Du lærer om planlegging, studieteknikker, viktige begreper, oppgaveskriving, akademisk skrivemåte og mer.
  • Kurs i eksmensmestring: Eksamensstress er vanlig og rammer de fleste. Vi gir råd både om hvordan du kan forberede deg til eksamen, og til å gjennomføre eksamen. Noen ganske få sliter med eksamensangst. Dere har fått et eget kurs i nettskolen. 
  • En rekke digitale hjelpeverktøy: Vi tilbyr mange verktøy i studiene, for å gi deg variasjon og muligheter. I nettskolen har du meldingsbokser direkte til lærer og studieleder. I klasserommet kan du diskutere, spørre eller avtale samarbeide med medelever. I læringsrommet kan du reservere møter med din lærer eller samarbeide med andre studenter. Vi bruker flere ulike plattformer for å gi deg det beste læringsutbyttet og kursene innholder både Kahoot’er, videoer, øvingsoppgaver, illustrasjoner og lenker til tilleggsressurser. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk