Hopp til hovedinnholdet
3. mai 2017

Gode Karakter - Øker motivasjonen

Jeg har aldri vært skoleflink, jeg kom meg igjennom ungdomsskolen og VGs med greie karakterer. Men skoleflink var jeg aldri. Jeg sto ved et veiskille da jeg bestemte for å studere ved NKI nettstudier, man er aldri for gammel til å prøve å oppnå sine drømmer! :)

Student hos NKI

NKI nettstudent - gode karakter

Med min tid fra videregående friskt i minne gikk jeg løs på studier med stor iver. Jeg sendte inn min første innsending og fikk en 4ér. Jeg var strålende fornøyd, og tenkte dette gikk jo bra! Innsending nummer to gikk også veldig bra, der kom 5érn! Dette ga mersmak og motivasjonen økte betraktelig.

Men så kom jeg til matte. Jeg har aldri skjønt matte, alltid syntes at det har vært et forferdelig fag. Men takket være gode veiledere på NKI så klarte jeg å få min første 6ér! Dette hadde ikke gått, uten gode veiledere, egen innsats, en bit stahet og litt stå på vilje,

Poenget mitt er - selv om man er kronisk syk, har to små barn og er nærmere 30 enn aldri før - så er det aldri for sent å oppfylle drømmene sine om en utdanning!

Jeg anbefaler virkelig NKI Nettstudier! :)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk