For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Bærekraft

Ønsker du å være med på den grønne omstillingen, og bidra til at vi når bærekraftsmålene innen 2030? Sjekk ut våre studier innen bærekraft!

Hvordan drive bærekraftig i praksis? Disse utdanningen gir svar på nettopp dette, og gjør deg som student til endringsagent med kunnskap og kompetanse for å takle omstillingen innen «det grønne skiftet». Dette er fremoverlente og yrkesrettede utdanninger som vil gjøre deg attraktiv for fremtidens arbeidsliv.

 

Norges mest aktuelle studier finner du her! 

 

Fagskole

Fagskole, er høyere yrkesfaglig utdanning, som ligger på nivå over videregående skole. Denne utdanningen skiller seg fra høyere utdanning fordi den er mindre akademisk, og mer praktisk. Målet er at du skal få erfare hvordan faget fungerer i praksis, og utdanningen er basert på yrkesfeltets behov. Det du lærer, er det du vil praktisere ute i jobb.

Sjekk ut våre studier:

Bærekraftig drift

Sirkulærøkonomi og klimaregnskap

 

Yrkesrettet kurs

Disse nettstudiene passer for deg som vil øke kompetansen i nåværende stilling, og for deg som søker nye utfordringer og jobbmuligheter. Våre yrkesrettede utdanninger og kurs krever ingen formelle forkunnskaper, og du får raskt praktiske ferdigheter som gir deg et løft og kanskje gjør deg sulten på mer?

Sjekk ut våre studier: 

Innføring i bærekraftig handel

 

 

Ta kontakt med oss på 67 58 88 00 eller veiledning@nki.no for mer informasjon!