For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Nå bør du sikre deg studieplass til høsten

Nå bør du sikre deg studieplass til høsten

Mangler du studieplass til høsten? Se våre nettstudier!

Søk nå for å sikre deg plass!

 

Medisinsk sekretær - Nettkurs.

Har du lyst på en spennende jobb i helsesektoren? Medisinsk sekretær er en kort, yrkesrettet utdanning som gir deg de praktiske og teoretiske kunnskapene du trenger for å jobbe på sykehus, klinikker og private legekontorer.

Regnskapsmedarbeider - 30 stp. 

Utdannelsen passer for deg som ønsker å jobbe innen regnskap og økonomi i privat eller offentlig sektor. Du vil få etterspurt kompetanse som vil kvalifisere deg for et bredt spekter av jobber. Den er praktisk rettet slik at du kan gå rett ut i jobb etter endt utdannelse. 

Saksbehandler - 30 stp.

Ønsker du en kort utdannelse hvor du kan gå rett ut i jobb? Saksbehandler er en praktisk rettet utdannelse som kvalifiserer deg til flere spennende jobber som saksbehandler i offentlig forvaltning. 

Regnskapskonsulent - 60 stp. 

Utdannelsen gir deg en bred teoretisk og praktisk kompetanse som gjør at du kan gå rett ut i arbeid etter endt utdannelse. Du vil kunne jobbe som mellomleder og kunne veilede medarbeidere innen regnskapsføring, lønnsarbeid og bruk av administrativ programvare.

 

Juridisk kontormedarbeider - 30 stp.

Er du interessert i jus og ønsker å jobbe med juridisk kontorarbeid? Juridisk kontormedarbeider er en kort yrkesrettet utdanning hvor du kan gå rett ut i jobb etter endt utdanning. 

Butikkledelse - 60 stp. 

Vil du være med på å forme morgendagens varehandel som er i rask endring, og gi deg selv nye muligheter? Denne utdannelsen dekker fremtidens ledelsebehov i varehandelen og gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet.

Advokatsekretær - 60 stp.

Er du interessert i jus og har et øye for detaljer? Ønsker du en spennende jobb på for eksempel et advokatkontor, ved domstoler, forliksråd eller i politiet? Da er dette utdannelsen for deg. 

Sirkulærøkonomi og klimaregnskap - 30 stp.

Ønsker du å jobbe med bærekraft og miljø? Utdanningen vil gi deg innsikt i hvordan du kan beregne et klimaregnskap for virksomhetens klimaavtrykk, og forståelse av hvordan det «grønne skiftet» og delingsøkonomien påvirker handelen. 

Gratis studierådgivning

Ønsker du hjelp til å finne utdannelsen som passer deg?

Eller bli kontaktet av en av våre studierådgivere: 

Gratis studierådgivning