For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Sikre deg en studieplass til høsten

Sikre deg en studieplass til høsten

Usikker på hva du skal til høsten? Hos oss kan du søke studieplass helt frem til oppstart 24. august!

Vi tilbyr en rekke deltidsstudier på nett med fast oppstart to ganger i året, i januar og august. Disse utdannelsene passer for deg som ønsker å følge en fast progresjon sammen med en nettklasse. Dette er et godt alternativ for deg som liker friheten ved nettstudier, men samtidig vil ha støtte fra en lærer og medstudenter.

Nettsamlingene foregår på ettermiddag/kveld, og vil bli tatt opp slik at du kan se de i etterkant. Selv om du følger klassens faste progresjon kan du strukturere studiehverdagen din slik den passer deg, på den måten kan studere ved siden av jobb, reise, familie og hverdagsliv. 

På disse utdannelsene kan du søke helt frem til oppstart, men vi anbefaler deg å søke nå for å sikre deg en studieplass. Ønsker du hjelp til å finne en utdannelse som passer deg? Trykk her for gratis studierådgivning

Utdannelser på nett med studiestart 24. august 2022

Medisinsk sekretær - Har du lyst på en spennende jobb i helsesektoren? Medisinsk sekretær er en kort, yrkesrettet utdanning som gir deg de praktiske og teoretiske kunnskapene du trenger for å jobbe på sykehus, klinikker og private legekontorer. Søk Medisinsk sekretær her.

Regnskapsmedarbeider - 30 stp. Utdannelsen passer for deg som ønsker å jobbe innen regnskap og økonomi i privat eller offentlig sektor. Du vil få etterspurt kompetanse som vil kvalifisere deg for et bredt spekter av jobber. Den er praktisk rettet slik at du kan gå rett ut i jobb etter endt utdannelse. Søk her.

Saksbehandler - 30 stp. Ønsker du en kort utdannelse hvor du kan gå rett ut i jobb? Saksbehandler er en praktisk rettet utdannelse som kvalifiserer deg til flere spennende jobber som saksbehandler i offentlig forvaltning. Søk Saksbehandler her.

Juridisk kontormedarbeider - 30 stp. Er du interessert i jus og ønsker å jobbe med juridisk kontorarbeid? Juridisk kontormedarbeider er en kort yrkesrettet utdanning hvor du kan gå rett ut i jobb etter endt utdanning. Søk her.

Butikkledelse - 60 stp. Vil du være med på å forme morgendagens varehandel som er i rask endring, og gi deg selv nye muligheter? Denne utdannelsen dekker fremtidens ledelsesbehov i varehandelden og gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet. Søk Butikkledelse her.

Advokatsekretær - 60 stp. Er du interessert i jus og har et øye for detaljer? Ønsker du en spennende jobb på for eksempel et advokatkontor, ved domstoler, forliksråd eller i politiet? Da er dette utdannelsen for deg. Søk Advokatsekretær her.

Sirkulærøkonomi og klimaregnskap - 30 stp. Ønsker du å jobbe med bærekraft og miljø? Utdanningen vil gi deg innsikt i hvordan du kan beregne et klimaregnskap for virksomhetens klimaavtrykk, og forståelse av hvordan det «grønne skiftet» og delingsøkonomien påvirker handelen. Søk her.

Regnskapskonsulent - 60 stp. Utdannelsen gir deg en bred teoretisk og praktisk kompetanse som gjør at du kan gå rett ut i arbeid etter endt utdannelse. Du vil kunne jobbe som mellomleder og kunne veilede medarbeidere innen regnskapsføring, lønnsarbeid og bruk av administrativ programvare. Søk her.

Hva er en fagskoleutdanning?

En fagskoleutdanning er høyere yrkesrettet utdanning som gir deg studiepoeng, og skiller seg fra høyere utdanning ved at den er mindre akademisk og mer praktisk. Våre utdanninger er utviklet i samarbeid med de aktuelle bransjene og på bakgrunn av behovet i bransjen. Med fagskoler får du erfare hvordan faget fungerer i praksis slik at du kan gå rett ut i jobb etter endt utdannelse. 

Fagskoleutdanning har varighet på et halvt til to år. Dette gjør at du kan komme deg raskt ut i jobb, uten å sitte flere år på skolebenken. Smart, ikke sant? 

Lurer du på hvordan det er å være nettstudent hos NKI? Her finner du svaret

Gratis studierådgivning

Trenger du hjelp til å finne en utdanning som passer deg? Ta kontakt med en av våre studierådgivere i skjemaet under eller ring oss på 67 58 88 00

Gratis studierådgivning