Hopp til hovedinnholdet
19. desember 2019

Gi en julepresang som varer livet ut

Julen nærmer seg – gi deg selv, eller en du er glad i, en gave med mening!

Julepresang som varer livet ut

Når vi skal gi julegaver til våre nære og kjære, er vi ofte opptatt av å gi en gave som betyr noe. Alle kan kjøpe sko, klær eller ting til hjemmet, men disse gavene blir ofte bare én av mange andre gaver. Mange er opptatt av å gi en gave som skiller seg ut fra mengden og som gjerne sier noe om den som skal få den. En gave som får mottakeren til å smile, og gjerne noe man husker at man har fått i alt mylderet av gaver i juletiden.

Alle kjenner noen som angrer på valgene de tok da de skulle velge utdanning, eller som ikke har fullført videregående. Kanskje har en av dine nærmeste behov for faglig påfyll i den jobben han eller hun er i? Eller er det kanskje bare et kort kurs som mangler for å kunne søke på drømmejobben? Kanskje har din kjære en drøm om å skifte karrierevei, men har aldri turt å ta steget? Nettstudier gjør det lettere å realisere drømmene sine fordi det kan kombineres med jobb og andre forpliktelser. Enten man mangler et fag fra videregående for å få generell studiekompetanse, trenger faglig påfyll, eller ønsker å skifte karrierevei.

Utdanning er en gave som fortsetter å gi. En gave som fungerer til venner og kjære eller til og med til deg som ønsker å gi deg selv nye utfordringer. Kanskje vennegjengen skal gå sammen og spleise på et kurs som kan dytte en god venn i riktig retning og hjelpe han eller henne med å komme seg videre? Eller hva med å gi deg selv en julepresang du har glede av i mange år fremover? Julen er en tid der man setter seg mål for det nye året. Ikke la 2019 bli enda et år der du drømmer om å komme deg videre, men ta tak i det nå. Ta et kort kurs eller en fagskoleutdanning som hjelper deg videre. Det er den største julegaven du kan gi til deg selv.

Vi tilbyr studier og kurs innen en rekke fagområder på alle nivåer. Vår styrke ligger i å tilrettelegge studier for nett, for å tilby kvalitet i nettstudiene. Vi bidrar til å heve kompetanse, og hjelper deg slik at du kommer dit du vil, på din måte. Her ser du studietilbudet vårt.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk