For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Start året som nettstudent

Invester i din egen fremtid og sikre deg en studieplass til våren som gir deg nye muligheter. NKI Nettstudier tilbyr utdanning for deg som ønsker en ny retning i livet og for deg som skal ta videreutdanning.

Få fleksibilitet til å studere når og hvor du vil, på deltid eller heltid. 

Nyheter som åpner 15. januar 2024: 

Lønn- og personalmedarbeider - 30 stp. 

En attraktiv utdannelse innen lønn som gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet. 

Trening som medisin - kurs

Få en dypere forståelse av treningsfysiologi og hvordan spesifikke treningsmetoder kan brukes i både forebygging og behandling.

Realfag - kurs

Våre realfagskurs er hundre prosent eksamensfokusert og du får tilgang i hele 12 måneder. Disse fagene åpner 15. januar: Matematikk S2Sosiologi og sosialantropologiGeografi fellesfagReligion og etikkGeofag 1Matematikk 1T

Våre mest populære nettstudier:

HR-konsulent - 60 stp.

Ser du løsninger der andre ser problemer? Drømmer du om å jobbe m HR-konsulent? Søk nettstudiet HR-konsulent og start reisen mot en givende karriere i HR.

Regnskapskonsulent - 60 stp. 

Bli attraktiv på arbeidsmarkedet; Utdanning gir deg bred teoretisk og praktisk kompetanse som gjør at du kan gå rett ut i en operativ stilling. 

Medisinsk sekretær - kurs

Nettkurset gir deg praktiske og teoretiske kunnskaper for å jobbe på sykehus, klinikker og legekontorer.

Generell studiekompetanse (23/5-regelen) - kurs

Passer for deg som trenger generell studiekompetanse for å søke høyere utdanning og opptak ved høyskoler og universitet.

Påbygging til studiekompetanse - kurs

Denne påbyggspakken er laget for deg som har tatt eller har påbegynt yrkesutdanning på videregående, men som mangler studiekompetanse. 

Gratis studierådgivning 

Trenger du hjelp og veiledning for å finne utdanningen som passer deg? Ta kontakt med våre dyktige studierådgivere for gratis rådgivning.