Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!
Utdanningsnivå
Fagområde
Viser 206 studier
Er du interessert i jus og har et øye for detaljer? Ønsker du en spennende jobb på for eksempel et advokatkontor, ved domstoler, forliksråd eller i politiet? Da er dette utdannelsen for deg.
Dette er utdanningen for deg som ønsker å jobbe som ambulansearbeider innenfor akutthelsetjenesten, humanitære organisasjoner i kriserammede områder eller i offshorebransjen.
Dette er utdanningen for deg som ønsker å jobbe som ambulansearbeider innenfor akutthelsetjenesten, humanitære organisasjoner i kriserammede områder eller i offshorebransjen. Som ambulansearbeider gir du omsorg til pasienter i vanskelige og til tider livstruende situasjoner.
Kurset passer for deg som har lang yrkespraksis innen ambulansefag, og som ønsker å formalisere denne kompetansen ved å ta fagbrev som ambulansearbeider. Kurset forbereder deg på teorieksamen som du må bestå før du går opp til fagprøven.
Ambulansemedisin er et av de tre programfagene på Vg2 ambulansefag . Du kan ta ambulansemedisin som et enkeltstående kurs, eller som en del av Vg2 ambulansefag - pakken.
Bli en god leder med denne praktisk rettede fagskolen. Dette er utdannelsen for deg som ønsker jobb som leder, og for deg som trenger å oppdatere og formalisere din kunnskap innen ledelse. Få økt kompetanse innen lederens rolle, personaladministrasjon og organisasjonsutvikling.
Er du interessert i arbeidsgivers og arbeidstakers plikter og rettigheter? Ønsker du en innføring i jus og å arbeide med et fagfelt hvor du jobber med mennesker og arbeidsforhold? Da er dette kurset for deg.
Emnet Avslutning av arbeidsforhold lærer deg om ulike former for avslutning av arbeidsforhold, og hvordan du i slike prosesser forholder deg til korrekt lov- og regelverk. Emnet gir deg innsikt over arbeidsrettslige forhold, lover og forskrifter, gir en innføring i hvordan prosesser bør gjennomføres, og gir innsyn i relevante praktiske maler til innkallinger, drøftingsprotokoll, oppsigelse, avskjedigelse, permittering m.m. Studiestart 26. august, søk nå!
Ønsker du å bli barne- og ungdomsarbeider? Etter at du har tatt helse- og oppvekstfag Vg1, er neste steg på veien barne- og ungdomsarbeiderfag (BUA) Vg2. Dette er utdanningen for deg som ønsker å jobbe med barn og unge i barnehage, barnepark, skolefritidsordning/aktivitetsskole eller fritidsklubb.
Ønsker du å bli barne- og ungdomsarbeider? Dette er utdanningen for deg som ønsker å jobbe med barn og unge i barnehage, barnepark, skolefritidsordning/ aktivitetsskole eller fritidsklubb. Dette studiet er andre året i utdanningsløpet, og kvalifiserer deg til å søke om læreplass for å oppnå fagbrev.
Har du lang yrkespraksis innen barne- og ungdomsarbeiderfag og ønsker å ta fagbrev? Da passer dette kurset for deg. Kurset forbereder deg til teorieksamen som må være bestått før du kan ta fagprøven som praksiskandidat.
Det er mange studier som krever biologi for opptak, som veterinær-, medisin- og bioingeniørstudiet. Nettkurset Biologi 1 passer for deg som ønsker biologikunnskaper på vg2-nivå i videregående opplæring, og som ønsker å studere mer biologi eller andre realfag.
Vil du studere for å bli godkjent for opptak på medisin-, tannlege- eller ernæringsfysiologisstudier i utlandet? Da kreves det at du har biologi 2. Nettkurset i Biologi 2 hjelper deg på veien mot målet.
Har du lidenskap for interiør og drømmer om å jobbe som boligstylist? Eller er du boligstylist og ønsker økt faglig kompetanse? Da er nettkurset Boligstylist noe for deg!
Bygg og brannforebygging gir deg relevant begreper, prosesser og verktøy knyttet til bygg og brannbygging. Du vil også få kunnskap om ulike bygningsdeler og materialer, samt hvilke krav som stilles til disse. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Driftstekniker.
Bærekraftig drift og miljøkrav gir deg teoretisk og praktisk kompetanse om bærekraft, som innebærer interessenter, vesentlighet, miljøkrav og endringsledelse. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Bærekraftskonsulent – bærekraftig drift.
Skal norsk næringsliv klare omstillingen som må til for å nå målene vi har forpliktet oss til, er vi avhengig av samarbeid og innovasjon mellom ulike aktører. NKI kan nå tilby et kompetansehevende kurs innen Bærekraftig innovasjon og samarbeid, som gjør deg som student til en mer rustet endringsagent i et såkalt grønt skifte.
Ønsker du å bli bærekraftskonsulent slik at du kan drive bærekraft i praksis? Fagskoleutdanningen Bærekraftskonsulent gir deg verktøyene du trenger for å utvikle bærekraftige rutiner i en virksomhet, slik at du kan bidra med omstillingen til et bærekraftig samfunn.
Kurset består av en rekke videokurs som lærer deg de viktigste verktøyene innen Google, SoMe og webutvikling du bør beherske når du jobber med digital markedsføring.
Digitalt lederskap og selvledelse har som formål å gjøre deg som er leder for mindre og større teams, bedrifter og organisasjoner klar for å jobbe med mennesker online. Hvordan lede andre handler også om å kunne lede seg selv, noe du vil få økt kunnskap om i dette emnet.
Vil du jobbe som vaktmester, driftsansvarlig eller driftstekniker? Du har kanskje erfaring fra før og trenger å formalisere kompetansen din? Eller ønsker du en ny retning i yrkeslivet? Da kan utdanningen Driftstekniker være det rette for deg.
Skal du søke om drosjeløyve? Vi samarbeider nå med Norges Taxiforbund for å gjøre veien for deg enklere med et skreddersydd teorikurs. Kurset gir deg kunnskapen du trenger for å lykkes på løyveeksamen hos Statens vegvesen. Det er et uttalt mål om å øke kompetansen for de ansatte i taxibransjen, gjennom etter- og videreutdanning. I NKI Nettstudier er vi stolte over å bidra til at kompetansen blir tilgjengelig gjennom digital og fleksibel læring.
Dette er et eksamensforberedende kurs for deg som har lang yrkespraksis innen elektrikerfaget, og som ønsker å formalisere denne kompetansen ved å ta fagbrev som elektriker.
Dette er studiet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen elektrofag. Pakken inneholder både programfagene og fellesfagene på Vg1. Utdanning innen elektro og datateknologi åpner mulighetene for en rekke yrker innen installasjon og vedlikehold av elektriske og elektroniske systemer; som elenergi, data og elektronikk, automatisering, fly-tekniske fag, kulde- og varmepumpeteknikk.
Dette er en kurspakke for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning og fagbrev innen elektrofag, og som har fellesfagene fra før. Elektro og datateknologi åpner mulighetene for en rekke yrker innen installasjon og vedlikehold av elektriske og elektroniske systemer; som for eksempel elenergi, data og elektronikk, automatisering, fly-tekniske fag, kulde- og varmepumpeteknikk.
Kurset dekker teorien i programfaget Elektronisk kommunikasjon i læreplanen for Elenergi og ekom Vg2. Det passer for deg som vil forberede deg til skriftlig privatisteksamen i faget, men egner seg også godt for alle som ønsker kunnskaper innen elektronisk kommunikasjon.
Kurset i elektroniske kretser og nettverk omfatter enkle systemer for elektroniske kretser og nettverk og inngår som ett av to programfag for elektro og datateknologi Vg1.
Har du fullført Vg1 elektro- og datateknologi og vil studere videre for å kunne jobbe med elektriske og elektroniske anlegg og utstyr? Ønsker du fagbrevet i elektrikerfaget? Da er dette kurset noe for deg.
Har du fullført vg1 elektro- og datateknologi og vil studere videre for å kunne jobbe med elektriske og elektroniske anlegg og utstyr? Ønsker du fagbrevet i elektrikerfaget? Da er kurset i elenergi og ekom Vg2 noe for deg.
Moderne bedrifter er i endring. Endringsledelse handler om å skape oppslutning om endring og utvikling, å planlegge og gjennomføre konkrete endringsprosesser i en organisasjon. I emnet Endringsledelse går vi dypere inn i dette temaet. En av de store utfordringene for dagens ledere er å komme styrket ut av endringer, ikke bare i egen verdikjede, men også endringer hos konkurrentene.
Kurset i Energi- og styresystemer dekker teorien til ett av de to programfagene for elektro og datateknologi Vg1. Det er utviklet etter Fagfornyelsen og ny læreplan (LK20).
Kurset dekker teorien i programfaget Elenergisystemer i læreplanen for Vg2 Elenergi. Det går i mer dybde og detalj på ulike systemer for energiproduksjon og distribusjon, sikring og vern, ulike forbrukere og det tilhørende utstyret. Fokus for dette kurset ligger på systemforståelse og helhetstenkning, og integrerer elsikkerhet, kvalitetskontroll og sluttkontroll. Samtidig legges det vekt på sikkerhetsforståelse og grunnleggende forståelse for lover, forskrifter og normer. Kurset er først og fremst beregnet på kandidater som vil avlegge fagprøve innen et av elektrofagene, men egner seg også godt for alle som ønsker kunnskaper innen elenergisystemer.
Få kunnskap om sertifiseringsordninger for bygg- og anleggsbransjen. Du vil også lære om energioppfølgingssystem (EOS) og dets hensikt. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Driftstekniker.
Engelsk for yrkesfag (ENG1009/1010) passer for deg som tar yrkesfaglig utdanningsprogram. Du kan ta kurset hjemmefra og studere i eget tempo. Nettkurset er eksamensrettet slik at du stiller godt forberedt til privatisteksamen.
Engelsk studieforberedende (ENG1007/1008) passer for deg som ønsker å forbedre karakteren din, og for deg som trenger faget for å oppnå generell studiekompetanse. Du kan ta kurset hjemmefra og studere i eget tempo. Nettkurset er eksamensrettet slik at du stiller godt forberedt til privatisteksamen.
Dette kurset passer for deg som vil realisere drømmen om å starte egen bedrift, eller ønsker å drive innovasjon i eksisterende virksomheter. Du får kunnskap og forståelse av innovasjon, og kontinuerlig forbedring- for effektiv verdiskaping i bedrifter og virksomheter.
Kurset er utviklet i samarbeid med næringslivet og en av landets fremste kliniske ernæringsfysiologer, Tine Sundfør (phd). Kurset passer for deg som ønsker en grunnleggende introduksjon til ernæring og kosthold, og vil være nyttig for deg som jobber med blant annet helse, kosthold, skole og barnehage. Les mer om kurset og start allerede i dag!
Forkurset gir deg et faglig grunnlag som kvalifiserer til opptak til høyere teknologisk utdanning basert på generell studiekompetanse.
Forkurset skal gi et faglig grunnlag som kvalifiserer til opptak til høyere teknologisk utdanning basert på generell studiekompetanse. Dette forkurset er spesielt rettet mot deg som har generell studiekompetanse og som trenger denne fordypningen for å søke opptak til ingeniørutdanning.
Emnet gir deg en innføring i forretningsjus, noe som er viktig for alle som ønsker å arbeide med jus i næringslivet og forstå rettsvesenet. Du vil få kunnskap om rettskilde- og metodelære samt sentrale hovedregler og unntak på utvalgte rettsområder. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Advokatsekretær.
Få kunnskap om relevante begreper, prosesser og verktøy knyttet til forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom. Og lær om hvilken betydning forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom har i et samfunns- og verdiskapingsperspektiv. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Driftstekniker.
Forvaltningsrett gir deg kunnskap om generelle saksbehandlingsregler som gjelder ved nær all saksbehandling i offentlig forvaltning. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Saksbehandler.
Fysikk er fundamentet i ingeniørutdanning og i teknologiske fag. Fysikkfaget handler om å prøve å forstå naturen, fra atomene til universet. Hvilke krefter virker i naturen og hva er de grunnleggende byggesteiner i den materielle verden?
Ønsker du opptak til medisin-, tannlege- og ernæringsfysiologisstudier, men mangler fysikk 1 på vitnemålet? Nettkurset Fysikk 1 forbereder deg på alt du trenger for å lykkes med privatisteksamen. Vi hjelper deg på veien.
Mangler du generell studiekompetanse? Enten du ønsker å ta alle fagene, eller kun mangler enkeltfag, er det aldri for sent. Vi hjelper deg med å fullføre videregående som privatist.
Trenger du hjelp til å fullføre Geofag 1? Vi hjelper deg med å lykkes på privatisteksamen.
Ønsker du å fullføre Geografi fellesfag (GEO1003) som privatist? Da er dette kurset for deg. Nettkurset er fleksibelt og eksamensrettet slik at du lykkes på privatisteksamen.
Google har en rekke verktøy som er helt sentrale i arbeidet med digital markedsføring. I dette kurset lærer du hvordan noen av de viktigste av disse brukes. Etter endt kurs vil du ha inngående kjennskap til hvordan Google kan hjelpe deg med å nå dine digitale markedsføringsmål.
Få grunnleggende kunnskap innen regnskap. Det legges spesiell vekt på regnskapsforståelse, regnskapsføring og sentrale problemer knyttet til periodeavslutninger. Du vil få en gjennomgang av teori og løse praktiske oppgaver.
Vi relanserer det populære nettstudiet HR-konsulent. Fagstoffet er oppdatert for å sikre din relevans på arbeidsmarkedet og gjøre din studietid enda mer spennende. Våre nettstudier gir deg fleksibiliteten du trenger for å lande drømmejobben innen administrasjon og ledelse av menneskelige ressurser.
Helse og sykdom er et av de tre programfagene på Vg2 helseservicefag. Innholdet i dette programfaget er helt nytt, og det er laget i tråd med fagfornyelsen.
Helse og sykdom (HSE3005) er et av de tre programfagene på helsesekretær Vg3, og kan tas enkeltvis eller som en del av fagpakken. Faget er nødvendig for å få godkjent studieløpet på veien mot å bli autorisert helsesekretær.
Ønsker du fagbrev innen helse- og oppvekstsektoren? Da er dette starten på utdanningsløpet ditt. Visste du at det åpner seg 11 dører videre etter Vg1 helse- og oppvekstfag? Og at du blir attraktiv på arbeidsmarkedet når du er ferdig med utdanningsløpet ditt? Start allerede i dag.
Visste du at det åpner seg 11 dører etter Vg1 helse- og oppvekstfag? Og at sjansen er stor for at du blir attraktiv på arbeidsmarkedet når du er ferdig med utdanningsløpet ditt? Start på studiet allerede i dag.
Utdanningen som helsefagarbeider kvalifiserer deg til mange spennende jobber ved sykehus, sykehjem, innen psykisk helsearbeid, i hjemmetjenesten, ved rehabiliteringshjem og andre institusjoner. Dette er andre året i utdanningsløpet, og kvalifiserer deg til å søke om læreplass for å oppnå fagbrev.
Ønsker du å bli helsefagarbeider? Utdanning som helsefagarbeider kvalifiserer deg til mange spennende jobber ved sykehus, sykehjem, psykisk helsearbeid, hjemmetjeneste, rehabiliteringshjem og andre institusjoner.
Har du fem år praksis eller mer innenfor helse- og omsorgstjenesten? Ønsker du å formalisere kompetansen din, slik at du kan ta fagbrevet som helsefagarbeider? Kurset helsearbeiderfaget for praksiskandidater hjelper deg på veien.
Helsefremmende er et av de tre programfagene på Vg2 helsearbeiderfag. Innholdet i dette programfaget er helt nytt, og det er laget i tråd med fagfornyelsen.
Helsefremmende arbeid er et av de tre programfagene på Vg1 helse- og oppvekstfag. Du kan ta helsefremmende arbeid som et enkeltstående kurs, eller som en del av Vg1 helse- og oppvekstfag - pakken.
Ønsker du å jobbe på et legekontor, helsestasjon, helsesenter eller en avdeling på et sykehus? Å bli helsesekretær gir deg muligheten til å jobbe i en meningsfull og givende rolle i helsevesenet. Med nettkurset Helsesekretær Vg3 hjelper vi deg på veien mot å bli autorisert helsesekretær.
Utdanningen innen helseservicefag, forbereder deg for flere spennende yrker. I Vg3-løpet kan du velge hvilken retning du kan fordype deg i. Du kan du velge spesialisering for å oppnå autorisasjon som helsesekretær, apotektekniker og tannhelsesekretær.
Ønsker du å bli helsesekretær, tannhelsesekretær, apotektekniker eller portør? Etter at du har tatt Vg1 helse- og oppvekstfag, er neste steg på veien Vg2 helseservicefag. Det er på Vg3 du spesialiserer deg mot et av de nevnte yrkene.
Kurset hjelper deg med å lykkes på privatisteksamen i historie på Vg3 nivå. Det passer for deg som tar påbygging til generell studiekompetanse eller generell studiekompetanse etter 23/5-regelen. Da kreves det minimum 140 årstimer i historie (HIS1011).
Kurset i Historie studieforberedende (HIS1010) hjelper deg med å lykkes på privatisteksamen og dekker målene for historie Vg2 og Vg3. Kurset passer både for deg som tar studieforberedende program for første gang, eller for deg som ønsker å forbedre karakteren i faget.
Velkommen til et innovativt og unikt kurs innen bærekraftig handel! Ønsker du å være med på den grønne omstillingen, og bidra til at vi når bærekraftsmålene innen 2030? Dette er et praktisk kurs for deg som ønsker innsikt i hvorfor handelsbransjen bør bli mer bærekraftig, og hvordan du kan komme i gang i egen virksomhet.
Drømmer du om en karriere der positive digitale kundeopplevelser står i fokus og der internett er din arbeidsplass? Innføring i digital markedsføring gir verdifull kompetanse som gjør deg svært attraktiv for det nye arbeidslivet.
Emnet Innføring i helhetlig logistikk er både det første og det største emnet i fagskolestudiet Logistikkfagskolen. Det gir en helhetlig oversikt over faget.
Ønsker du å bli en god leder? En god operativ leder må kunne ta initiativ, gå foran og vise vei, sette mål, løse konflikter og ta ansvar. En leder må også ha myndighet til å ta beslutninger og disponere ressurser innenfor sitt område. Dette kurset gir deg nettopp det.
Lær deg å føre regnskap i et regnskapssystem fra start til slutt. Du vil få en en solid praktisk innføring i regnskapsføring i et moderne regnskapssystem med vekt på bilagsføring og rapportering.
Innovasjon og smart samarbeid gir deg kompetanse om hva innovasjon er og hvordan det kan fremme bærekraft, samt hvordan dette fremmes av teknologi, samarbeid og industrielle symbioser. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Sirkulærøkonomi og klimaregnskap.
Interiørdesigner er et spennende og kreativt yrke der ingen arbeidsdager er like. Interiørdesignere former våre fysiske omgivelser og skaper forskjellige miljøer i boliger, fritidsboliger eller på arbeidsplassen. Det kan være snakk om en liten skjønnhetssalong, en kafé, en restaurant, et kontor eller en butikk. Vi har relansert kurset i en ny, forbedret utgave.
Grunnleggende juridisk kontoradministrasjon vil gi deg en innføring i generelle arbeidsoppgaver ved et kontor og en god forståelse av viktigheten av et godt og klart språk. Du vil også få kunnskap om hva som utgjør god kundeservice, etikk og klientbehandling. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Advokatsekretær.
Emnet bygger videre på kunnskaper og ferdigheter fra Juridisk kontoradministrasjon - Grunnleggende, og vil gi deg kunnskap om hvordan virksomheter kan jobbe med anti-korrupsjon og rutiner for å motvirke hvitvasking. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Advokatsekretær.
Er du interessert i jus og ønsker å jobbe med juridisk kontorarbeid? Juridisk kontormedarbeider er en kort yrkesrettet utdanning hvor du kan gå rett ut i jobb etter endt utdanning. Det er en spennende og praktisk fagskole som gir deg kunnskap innen juridisk kontoradministrasjon.
Juridiske system og verktøy vil gjøre deg kjent med noen av de mest brukte juridiske systemene og verktøyene for dokument og informasjonsbehandling. Kunnskap om disse verktøyene og hvordan de benyttes gjør deg ettertraktet hos arbeidsgivere. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Advokatsekretær.
Kjemi 1 passer for deg som ønsker fordypning i realfag. Studier som for eksempel medisin-, tannlege- og bioingeniørstudier krever kjemi 1 for opptak. Vi hjelper deg på veien mot gode resultater på privatisteksamen.
Skal du studere realfag eller ønsker å komme inn på medisin-, tannlege- og ernæringsfysiologisstudier, men mangler kjemi 2 på vitnemålet? Nettkurset i kjemi 2 hjelper deg på veien mot gode resultater på privatisteksamen.
Selv om vi alle kommuniserer fra fødsel til grav, vet vi jo at alle ikke er like flinke til dette. Å kommunisere godt er heller ikke lett å lære. Hensikten med dette emnet er å gjøre deg litt mer bevisst på egen kommunikasjon og gi deg noen begreper å bruke på veien til bedre og mer bevisst kommunikasjon.
Bli mer bevisst på egen kommunikasjon og få begreper å bruke på veien til bedre og mer bevisst kommunikasjon i prosjekter. Kommunikasjon handler om samspillet mellom leder og medarbeider, og om hvordan lederen bør kommunisere med medarbeidere i prosjektet, i linjeorganisasjonen og med andre interessenter.
Kommunikasjon og samarbeid gir deg kompetanse om bærekraft, som innebærer klimakommunikasjon, innovasjon, industrielle symbioser og kommunikasjonsstrategi. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Bærekraftskonsulent – bærekraftig drift.
Kommunikasjon og samhandling er et av de tre programfagene på Vg2 helsearbeiderfag. Innholdet i dette programfaget er helt nytt, og det er laget i tråd med fagfornyelsen.
Kommunikasjon og samhandling er et av de tre programfagene på Vg2 helseservicefag. Innholdet i dette programfaget er helt nytt, og det er laget i tråd med fagfornyelsen.
Kommunikasjon og samhandling (HSE3006) er et av fagene i studieløpet til Helsesekretær Vg3, men kan også kjøpes separat. Faget er nødvendig for å få godkjent studieløpet på veien mot å bli autorisert helsesekretær.
Kommunikasjon og samhandling er et av de tre programfagene på tannhelsesekretær Vg3. Du kan ta kommunikasjon og samhandling som et enkeltstående kurs, eller som en del av tannhelsesekretær-pakken.
Kommunikasjon og samhandling er et av de tre programfagene på BUA Vg2. Innholdet i dette programfaget er helt nytt, og det er laget i tråd med fagfornyelsen.
Kommunikasjon og samhandling er et av de tre programfagene på Vg1 helse- og oppvekstfag. Du kan ta kommunikasjon og samhandling som et enkeltstående kurs, eller som en del av Vg1 helse- og oppvekstfag - pakken.
Kommunikasjon og samhandling er et av de tre programfagene på Vg2 ambulansearbeider . Du kan ta faget som et enkeltstående kurs, eller som en del av Vg2 ambulansearbeider - pakken.
Livslang læring gjenspeiler både arbeidsgivers behov og ansattes muligheter. Kompetansebehovet i bedrifter og i arbeidsmarkedet endrer seg stadig raskere, og som HR-konsulent er det nødvendig å følge med på denne utviklingen. I de aller fleste virksomheter jobbes det kontinuerlig med kompetanseutvikling på ulike nivå. Hvordan du som HR-ansatt kan arbeide med dette, vil du lære mer om i emnet Kompetanseutvikling. Søk nå!
Kurset hjelper deg med å bli en aktiv konfliktløser gjennom praktiske metoder du kan ta i bruk med en gang. Du lærer også å registrere en konflikt før det er for sent, og å se hvilket stadium konflikten befinner seg på.
Vil du jobbe innen praktisk og moderne kontorarbeid? Dette nettkurset kvalifiserer deg til nettopp dette, uavhengig av bransje og sektor. Oppdater kompetansen din på digitale arbeidsverktøy og bli ettertraktet på arbeidsmarkedet.
Ønsker du et inspirerende kurs som forbereder deg godt til privatisteksamen? Kroppsøving Vg1 og Vg2 gir opplæring i fellesfaget for alle yrkesrettede utdanninger. Kurset kombinerer teori, refleksjon og mange praktiske eksempler slik at du både motiveres til utvikling av egen fysisk form og kan stille godt forberedt til eksamen.
Ønsker du å ta kroppsøving som privatist? Nettkurset er skreddersydd for deg som ønsker hjelp til å lykkes på privatisteksamen. Kurset kombinerer teori, refleksjon og mange praktiske eksempler slik at du både motiveres til utvikling av egen fysisk form og kan stille godt forberedt til eksamen.
AutoCad er programvare for dataassistert konstruksjon (computer-aided design – CAD) som arkitekter, ingeniører og fagfolk innen byggebransjen benytter seg av for å lage presise 2D- og 3D-tegninger. Dette kurset gir deg en grunnleggende innføring i to-dimensjonal Datamaskin Assistert Konstruksjon (DAK).
Vil du lære mer om regnskap? Kurset gir deg en grunnleggende regnskapsforståelse og kunnskap om regnskapsføring og sentrale problemer knyttet til periodeavslutninger.
I dette emnet skal du få økt kunnskap om kvalitet og internkontroll. Flere virksomheter har opprettet såkalte kvalitetssystemer som bidrar til bedre systematikk og dokumentasjon av vesentlige arbeidsprosesser, produkter og tjenester. Noen virksomheter etablerer styringssystemer for kvalitetsstyring etter anerkjente standarder som i ISO 9000 serien.
Verdikjeden består ikke bare av hovedfunksjoner, men også støttefunksjoner. I dette emnet skal vi se på hva som skal til for å kunne møte de ulike lederutfordringene i en kompleks arbeidshverdag.
Nettkurset Ledelse, økonomistyring og markedsføringsledelse (LØM) gir en innføring i tre sentrale fagemner en leder må beherske. Kurset er velegnet for ledere i små og mellomstore bedrifter som ønsker mer kompetanse innen disse tre fagemner.
Dette er utdanningen for deg som ønsker fagbrev i Logistikkfaget. Du har lang erfaring med logistikkarbeid, men mangler yrkesfaglig utdanning. Utdanningen gir deg kunnskap om helhetlig logistikkarbeid og åpner for jobbmuligheter innen transportbransjen og en rekke andre bransjer.
Drømmer du om en karriere som logistikkleder? Eller har du arbeidserfaring men ønsker å formalisere kompetansen din? Logistikkfagskolen gir deg kunnskapen du trenger for å kunne jobbe innen logistikk og ledelse. Dette er en næring i kontinuerlig vekst, med store arbeidsmuligheter.
I lover og regler innen lønnsarbeid får du en innføring i lover, forskrifter og regler som du må kunne for å være lønns- og personalmedarbeider i en hvilken som helst bedrift.
Ønsker du en karriere innen lønn og personal? Få kompetanse som gjør at du kan jobbe med lønnsarbeid og personalsaker i både private og offentlige bedrifter. Utdanningen passer også godt for deg som planlegger å starte egen bedrift.
Lær deg hvordan du skal kjøre lønn i et lønnssystem, og hvordan du skal legge inn reiseregninger, utleggsskjema, timelister og ferieplan. Få kunnskapen du trenger for å kjøre lønn, både i teori og praksis.
Få praktisk opplæring i et mye brukt lønnssystem. I emnet vil du selv utføre og erfare hva lønnsarbeid innebærer. Passer både deg uten økonomisk erfaring og deg med teoretisk økonomibakgrunn, men ønsker forståelse for hvordan det er å kjøre lønn i praksis.
Få grunnleggende innføring i lønnsteori og lønnskjøring i et lønnssystem. Vi fokuserer på å utvikle dine ferdigheter i bruk og forståelse av lønnskjøring og utbetaling. Bli tryggere og mer kompetent i lønnsfaget.
Mangler du løyve? Kurset hjelper deg med å lykkes på løyveeksamen hos Statens vegvesen. Du vil få god opplæring i kunnskapen du trenger for å få tildelt løyve for gods- og persontransport.
Emnet gir innsikt i sammenhengen mellom mangfold, inkludering og verdiskapning i arbeidslivet. Og omhandler hva mangfoldsledelse er, og hvilken betydning det har for praktisk ledelse. Du får økt kunnskap om at inkludering og tilrettelegging bedrer arbeidsmiljøet og produksjonen. Du får innsikt i verdien av å først og fremst se medarbeiderne som enkeltmennesker, og kunne ivareta medarbeideren med en kulturell forståelse.
Mangfoldsledelse gir innsikt i sammenhengen mellom mangfold og verdiskapning. Emnet omhandler hva mangfoldledelse er, og hvilken betydning det har for praktisk ledelse. Du får blant annet kunnskap om at inkludering og tilrettelegging bedrer arbeidsmiljøet og produksjonen.
Matematikk forkurs gir deg grunnleggende kunnskaper om matematikk som fundament for dagens teknologiske samfunn. Gjennom kurset vil du tilegne deg et solid grunnlag i matematikk, slik at du kan fortsette på ingeniørutdanning eller integrert master i teknologi. Kurset vektlegger trening i å bruke sentrale metoder innen geometri, algebra og funksjoner ved hjelp av tilpassede videoer og oppgaver. Regneferdighetene du lærer i matematikk vil kunne anvendes på problemstillinger i fysikk. Du får også en innføring i programmering med Python, slik at du blir i stand til å utføre enkle numeriske beregninger.
Nettkurset Matematikk 1P (MAT1019) er laget for deg som mangler, eller ønsker å ta opp matematikk for å få bedre karakter eller oppnå generell studiekompetanse. Du studerer i ditt eget tempo, og fra hvor du vil. Kurset er eksamensrettet slik at du skal lykkes på privatisteksamen.
Dette kurset passer for deg som vil skaffe deg kunnskaper i matematikk som svarer til det yrkesfaglige utdanningsprogrammet, Elektro og datateknologi. Emnet følger ny læreplan etter fagfornyelsen, og er den mest praktisk orienterte varianten av matematikk.
Kurset passer for deg som vil skaffe deg kunnskaper i matematikk som svarer til yrkesfaglige utdanningsprogrammer i den videregående skolen.
Trenger du teoretisk matematikk på vitnemålet og ønsker hjelp til å klare eksamen i matematikk 1T? Da er dette riktig kurs for deg, og vi hjelper deg med å nå målet ditt. Nettkurset gir et godt grunnlag for å ta videre fordypning i matematikk S1 eller R1.
Nettkurs i matematikk 2P MAT1023 passer for deg som ønsker den praktiske varianten av fellesfaget matematikk i Vg2 studieforberedende utdanningsprogram. Vi hjelper deg med å lykkes på privatisteksamen.
Nettkurset i matematikk 2P-Y (MAT1151) passer for deg som har tatt yrkesfag på videregående skole og som nå ønsker å oppnå generell studiekompetanse eller forbedre karakteren din.
Trenger du realfagsmatematikk på vitnemålet? Ønsker du hjelp for å klare eksamen i matematikk R1? Kurset forbereder deg på alt du trenger for å gå opp til privatisteksamen i R1. Vi hjelper deg med å nå målet ditt.
Med kurs i matematikk R2 oppnår du full fordypning i realfagsmatematikk, som mange ingeniørstudier krever. Nettkurset i matematikk R2 hjelper deg med å lykkes på privatisteksamen.
Skal du ta Matematikk S1 som privatist? Nettkurset i S1 hjelper deg med å lykkes på privatisteksamen. Kurset passer for deg som ønsker å forbedre karakteren din og for deg som skal ta faget for første gang.
Ønsker du å ta faget Matematikk S2 som privatist? Nettkurs i Matematikk S2 forbereder deg på alt du trenger for å lykkes på privatisteksamen.
Drømmer du om å bli lege, tannlege eller ernæringsfysiolog, men mangler realfagene for å komme inn på studiestedene i Norge? Realfagspakken inneholder fagene som kreves for opptak, og passer for deg som allerede har generell studiekompetanse. Vi hjelper deg med å nå målet ditt frem mot privatisteksamen.
Skal du å studere medisin i utlandet, men mangler realfagene du trenger for å kvalifisere til opptak? Da passer dette realfagskurset for deg. Nettkurset passer deg som har generell studiekompetanse, men mangler fordypning i realfagene som kreves for opptak til medisinstudiet i utlandet. Vi hjelper deg med å lykkes på privatisteksamen.
Ønsker du en spennende og lærerik karriere i helsesektoren der du jobber med mennesker og pårørende? Medisinsk sekretær er en kort, yrkesrettet utdanning som kvalifiserer deg til å jobbe på sykehus, klinikker og legekontorer. Fullført utdanning gir mange jobbmuligheter innen helsesektoren. Vi relanserer utdanningen, i form av oppdatert litteratur, design, figurer, videoer, pensum, læringsaktiviteter og struktur, som er markant forbedret for en bedre læringsopplevelse.
Microsoft Office 365 Grunnleggende gir deg en forståelse av hvilke programmer som inngår i Microsoft 365 og en innføring i de mest brukte kontorprogrammene. Å lære seg disse ferdighetene vil gi deg et solid fundament for suksess i dagens digitale arbeidsmiljø. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Saksbehandler.
Miljørapportering gir deg kompetanse om bærekraft, som innebærer standardisering, sertifisering, samfunnsansvar, interessent- og vesentlighetsanalyse, samt hvordan føre klimaregnskap. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Bærekraftskonsulent – bærekraftig drift.
Målrettet prosjektstyring, er en helhetlig fremgangsmåte for planlegging, organisering og oppfølging av prosjekter i alle størrelser. Målrettet prosjektstyring er egnet for alle typer prosjekter; omstillingsprosjekter som krever adferdsendring, produktutviklingsprosjekter som fordrer kreativitet, og komplekse teknologiprosjekter.
Kurset forbereder til muntlig-praktisk eksamen i naturfag og inneholder videoforelesninger, lesestoff, demonstrasjoner av forsøk, teoretiske og praktiske oppgaver samt tester og innsendingsoppgaver. Bestått eksamen i faget inngår i kravene for å oppnå generell studiekompetanse.
Naturfag for elektro og datateknologi, er beregnet på studenter som ønsker å fullføre elektro og datateknologi Vg1 i den videregående skolen. Kurset er utviklet og oppdatert etter fagfornyelsen og ny læreplan LK20.
Dette kurset er for deg som går det yrkesfaglige utdanningsprogrammet helse- og oppvekstfag Vg1. Emnet er utviklet i samsvar med ny læreplan etter fagfornyelsen.
Nettkurset i naturfag påbygging hjelper deg med å lykkes på privatisteksamen. Dette er et av fagene som kreves for å oppnå generell studiekompetanse om du har tatt Vg1 og Vg2 yrkesfaglig utdanning.
Dette kurset passer for deg som skal ta norsk for yrkesfag. Kurset tar deg gjennom alle kompetansemålene i faget, og du får god trening i ulike typer eksamensoppgaver.
Kurset i norsk påbygging forbereder deg til muntlig og skriftlig privatisteksamen på Vg3-nivå. Når du jobber med kurset bestemmer du tempo selv, men lærer og studieveileder er bare et tastetrykk unna. Nettkurset er eksamensrettet og hjelper deg på veien mot å oppnå generell studiekompetanse.
Norsk studieforberedende hjelper deg med å lykkes på muntlig og skriftlig (hovedmål og sidemål) privatisteksamen på Vg3-nivå. Privatistkurset passer for deg som tar norsk med 23/5-regelen eller fullfører ordinært vitnemål fra studieforberedende program. Nettkurset er eksamensrettet og hjelper deg på veien mot å oppnå generell studiekompetanse.
Offentlig organisering og saksbehandlerrollen gir deg kunnskap om de sentrale styringsorganene i statsforfatningen, slik som Stortinget, Kongen i statsråd/regjeringen, Høyesterett og domstolene, samt Riksrett. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Saksbehandler.
For å sikre at man raskest mulig får en produktiv medarbeider som vil trives og ønsker å fortsette i jobben, er det viktig å ha gode rutiner for mottak av nyansatte. En plan for onboarding omfatter innføring i både faglige, praktiske og sosiale forhold på arbeidsplassen. Dette er noe av det du vil få en grundig innføring i via emnet Onboarding av medarbeidere.
I emnet Organisasjon og ledelse gis det en generell innføring i ulike syn på ledelse og de hovedoppgaver som inngår i profesjonell arbeidsledelse. Det drøftes grundig ulike organisasjonsformer og hvordan disse påvirker organisasjonens funksjon.
Nettkurset passer for deg som vil øke din forståelse for hvordan organisasjoner fungerer. Det gir en grundig innføring i de mest sentrale temaene og perspektivene innen organisasjonsteorien, men spesiell vekt på prosessperspektivet. Kurset gir både en organisasjonsteoretisk ramme og en praktisk tilnærming til temaet.
Organisasjonskultur gir deg kunnskap om verdien av kulturmangfold og hvordan mangfold kan være en positiv kilde til kreativitet, innovasjon og konkurransekraft. Du vil også få et dypdykk i HMS-ansvaret på en arbeidsplass og hvorfor dette er viktig, både for kulturen i en organisasjon, for å overholde gjeldende lover og regelverk, og for å kunne håndtere psykososiale aspekter av et arbeidsmiljø på en ryddig måte.
Kurset Organisasjonspsykologi gir en fordypning og forståelse for problematikk knyttet til ledelse og organisasjon. Du får en grunnleggende innføring i ledelsesteorier og sentrale deler av organisasjonspsykologien. Gjennom denne innføringen vil du bli fortrolig med det begrepsapparatet som faget bruker, samt den tankegangen som kjennetegner faget.
Pedagogisk arbeid er et av de tre programfagene på BUA Vg2. Innholdet i dette programfaget er helt nytt, og det er laget i tråd med fagfornyelsen.
Gjennom god personaladministrasjon følger du opp ansatte i en bedrift, og sikrer at gode rutiner og kontroller er etablert og blir fulgt. Personaladministrasjon gir en innføring i generelle begreper, nyansettelser, HMS og konfliktløsning.
Personalforvaltning er alle oppgavene som må gjøres og løses korrekt i tråd med gjeldende forskrifter og lovverk. I emnet Personalforvaltning vil du lære om hva en HR-ansatt skal, gjennom sine ansvarsområder, bidra til, og iverksette av tiltak for at lover/forskrifter, avtaleverk og rutiner følges.
Få kunnskapen du trenger om personaloppfølging og ansettelsesforhold. Du vil lære om arbeidstidsordninger, ferieavvikling, sykefravær, permitteringer og ulike avviklinger, pensjonsordninger og forsikringer.
Dette er utdanningen for deg som ønsker å arbeide innen pleie- og omsorgssektoren, eller som allerede arbeider med det, men som mangler formell utdanning på området. Nettkurset kvalifiserer deg til å gi praktisk hjelp, pleie og omsorg på sykehjem, i hjemmetjenesten, i omsorgsbolig eller på et sykehus.
Praktisk HR-ledelse, eller Human Resource Management (HRM), er et omfattende samlebegrep for en rekke oppgaver og aktiviteter. HR-ledelse handler om organisasjonens samlede arbeid med å planlegge, anskaffe, utvikle, anvende og "avvikle" menneskelige ressurser. Dette kurset passer for deg som enten arbeider med, eller ønsker kompetanse innen, HR-faget i en bedrift eller organisasjon.
Praktisk ledelse passer for deg som er leder i dag og ønsker faglig påfyll, og for deg som ønsker å ha et godt utgangspunkt for å jobbe som leder i fremtiden. Fagskolen har fokus på praktiske lederverktøy du kan ta i bruk med en gang. Utdanningen er utarbeidet i samarbeid med Hovedorganisasjonen VIRKE og Alphaventa AS.
I dette kurset lærer du hva lønnsarbeid innebærer og du får praktisk opplæring i et moderne og etterspurt lønnssystem. Kurset egner seg for både de uten økonomisk erfaring og de som har teoretisk økonomibakgrunn, men ønsker forståelse for hvordan å kjøre lønn i praksis.
Få kontroll på privatøkonomien din og ta styring over din økonomiske fremtid med kurset Privatøkonomi. Kurset gir deg kunnskapen du trenger til å ta gode og bevisste valg i forhold til din egen økonomi og alle økonomiske valg du møter som privatperson. Du vil få praktiske tiltak som kan ha en positiv effekt på økonomien din.
Ønsker du økt kunnskap og innsikt i prosjektledelse? Emnet Prosjektledelse vil gi deg en grundig innføring i de sentrale arbeidsoppgavene for en prosjektleder og hva et prosjekt er. Samt hvilke spesielle ledelsesutfordringer prosjektledelse fører med seg og hva som skal til for å lykkes.
Bli en god prosjektleder og få kontroll på prosjektene dine med fagskolen, Prosjektlederskolen. Prosjektarbeid er en økende arbeidsform i mange virksomheter, derfor vil kunnskap rundt prosjektledelse være verdifullt for dagens og fremtidens arbeidsmarked.
Få kontroll på prosjektene dine, og lær mer om hvordan du kan styre de på en produktiv måte. Prosjektstyring dreier seg om styring av prosessene og tilhørende aktiviteter på en slik måte at sluttproduktet blir i tråd med kravspesifikasjonene.
Få kontroll på prosjektøkonomien. Emnet gir deg kunnskap om kostnadsteori, økonomisk analyse, samt de vanligste metodene for økonomisk planlegging og økonomistyring.
Ønsker du å oppnå generell studiekompetanse? Denne påbyggspakken er laget spesielt for deg som har tatt eller har påbegynt yrkesutdanning på videregående skole. Nettkurset gjør at du kan studere i eget tempo, fra hvor du vil. Vi hjelper deg med å lykkes på privatisteksamen.
Har du fagbrev/svennebrev eller fullført Vg3 yrkesfag, men ønsker generell studiekompetanse? Da er dette påbyggspakken for deg. Vi hjelper deg på veien mot å lykkes på privatisteksamen og generell studiekompetanse.
Drømmer du om å bli ingeniør, men mangler realfagsfordypning for å komme inn på ingeniørstudiet? Dette er realfagskurs på nett for deg som allerede har generell studiekompetanse, men som mangler fordypning i matematikk R1, R2 og fysikk 1.
Gjennom dette kurset vil du få en grunnleggende forståelse for en bedrifts løpende regnskapsførsel gjennom året - og om arbeidet med regnskapsavslutningen.
Ønsker du å jobbe innen regnskap? Fagskolen Regnskapskonsulent er en praktisk rettet utdannelse innen regnskap og økonomi som gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet. Du vil få en bred teoretisk og praktisk kompetanse som gjør at du kan gå rett ut i arbeid etter endt utdannelse.
Ønsker du en kort, yrkesrettet utdannelse som gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet? Fagskoleutdanningen Regnskapsmedarbeider gir deg en bred teoretisk og praktisk kompetanse innen regnskap og økonomi. Nettstudiet er praktisk rettet slik at du kan gå rett ut i jobb etter fullført utdanning.
Få kunnskap utvidet kunnskap om regnskapsføring i et regnskapssystem, i tillegg til et komplett årsoppgjør. Lær om kjøp av varer og tjenester fra utland som inkluderer føring av tolldeklarasjoner, valutatap og valutagevinst.
Det å skulle ansatte rett person, på rett sted til rett tid er av de mest utfordrende og kompliserte oppgavene en leder kan ha. Det er samtidig også en av de mest interessante. Kurset omfatter hele ansettelsesprosessen fra A-Å, og inneholder verktøy, maler og hjelpemidler du kan ta i bruk når du rekrutterer for egen virksomhet eller hvis du skal støtte andre i prosessen som rådgiver.
Rekruttering for mangfold gir en grunnleggende innføring i rekrutteringsprosesser, fra behovskartlegging via kravspesifikasjoner, metoder for utlysning og markedsføring, til selve utvelgelsen med CV-gjennomgang, intervju, testing, case-løsning m.m. I en rekrutteringsprosess vil god forståelse for kundens behov, og markedet man opererer i, være viktig og det lærer du i dette emnet.
I dette emnet vil du møte mange nye refleksjoner rundt ledelse, ditt syn på ledelse og hvordan utøve relasjonsledelse i praksis. Dette emnet er for mange inngangsporten til ledelse og selve refleksjonen rundt det å lede mennesker. Erkjennelsen av at folk er forskjellige og at samme tilnærmingen ikke virker like godt på alle.
I nettkurset Relasjonsledelse i praksis vil du møte mange nye refleksjoner rundt ledelse, ditt syn på ledelse og hvordan utøve relasjonsledelse i praksis. Dette kurset er for mange inngangsporten til ledelse og selve refleksjonen rundt det å lede mennesker. Erkjennelsen av at folk er forskjellige og at samme tilnærmingen ikke virker like godt på alle.
Trenger du religion og etikk på vitnemålet? Eller ønsker du bare påfyll - og kan tenke deg å utforske de store linjene faget byr på? Her er det gode muligheter for å reflektere og få økt forståelse om hvorfor ting er som de er. For uansett om du har et religiøst eller et ikke-religiøst livssyn, er det mye verdifullt å ta med seg etter dette faget.
Rettskilde- og informasjonsportaler gir deg kunnskaper om- og ferdigheter i viktige verktøy som brukes innenfor den juridiske kontorbransjen, inkludert Lovdata Pro, Gyldendal Rettsdata og Juridika. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Advokatsekretær.
Kurset gir innføring i bruk av Autodesk Revit for byggebransjen. Revit er verdensledende innen BIM, benyttet av arkitekter, ingeniører, tekniske tegnere, byggherrer og andre som samhandler i byggebransjen. Vi relanserer kurset med spennende innhold.
Rutiner for bærekraftig drift gir teoretisk og praktisk kompetanse om bærekraft, som innebærer hvorfor rutiner er viktig, hvordan jobbe med verdikjeder og risikoer, samt hvordan bærekraftige løsninger ser ut i praksis. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Bærekraftskonsulent – bærekraftig drift.
Vil du lære hvordan man selger løsninger som har høy verdi for både kunder og deg selv? Rådgivende salg gir deg de beste forutsetningene for å lykkes med å selge helhetlige løsninger som kan inkludere både produkter og tjenester.
Har du et ønske om å jobbe som saksbehandler, uten mange år på skolebenken? Nettstudiet Saksbehandler er en kort yrkesrettet utdanning som kvalifiserer deg til flere spennende jobber som saksbehandler i offentlig forvaltning.
Vil du jobbe som saksbehandler i helse- og omsorgssektoren? Da er dette utdanningen for deg. Kurset gir deg saksbehandlerkompetanse og kvalifiserer deg til å jobbe med saksbehandling i offentlig og privat helsesektor.
Samfunnsansvar og klimaregnskap gir deg kompetanse om hvem og hva som skal rapporteres i et klimaregnskap for å ta samfunnsansvar, samt en praktisk gjennomgang av dette. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Sirkulærøkonomi og klimaregnskap.
Samfunnskunnskap er et av de obligatoriske fagene for å oppnå generell studiekompetanse. Kurset passer for deg som ønsker å forbedre karakteren din, og for deg som mangler faget for å oppnå generell studiekompetanse. Vi hjelper deg på veien.
Å yte god service overfor andre mennesker, er noe alle bør- og kan, bli bedre på - som privatpersoner, som kundebehandlere og som ledere. I dagens tjenestesamfunn, er kompetanse i serviceledelse et konkurransefortrinn både for arbeidstakere og virksomheter, og dette fagskoleemnet gir deg en solid innføring i faget.
Servicelederskolen gir deg kunnskaper og ferdigheter som gjør deg i stand til å opptre tryggere som leder i en servicebedrift.
Sirkulærøkonomi gir deg teoretisk og praktisk kompetanse om bærekraft og sirkulærøkonomi, som innebærer lover, føringer, barrierer, forbrukertrender og hvordan alt dette kan føre til økt lønnsomhet. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Sirkulærøkonomi og klimaregnskap.
Sirkulærøkonomi og klimaregnskap er en fremtidsrettet utdanning som fokuserer på de utfordringene og behovene de fleste bransjer går i møte. Utdanningen gir teoretisk og praktisk kompetanse innenfor hva bærekraft er, og hvordan det oppnås. Det er et kritisk kompetansebehov innenfor bærekraft i alle samfunnets bransjer, som gir deg store muligheter.
Smittevern, tannanatomi og fysiologi er et av de tre programfagene på tannhelsesekretær Vg3. Du kan ta Smittevern, tannanatomi og fysiologi som et enkeltstående kurs, eller som en del av tannhelsesekretær-pakken. Kurset åpnes mandag 26. juni, meld deg på nå!
SoMe - digital markedsføring er en pakke videokurs laget spesielt for deg som ønsker å lære hvordan man kan benytte sosiale medier i markedsføringsarbeidet. Det blir stadig vanskeligere å få oppmerksomhet på sosiale medier, og dette kurset dekker alt du trenger for å få mest mulig ut av dine markedsaktiviteter på noen av de viktigste SoMe-plattformene.
Kunne du tenke deg en karriere der kommunikasjon via sosiale medier står i fokus? Dette kurset gir deg kunnskaper og ferdigheter som er svært ettertraktet i det nye arbeidslivet.
Nettkurset Sosialkunnskap (SAM3051) passer for deg som har tatt yrkesfaglig utdanning og som ønsker å oppnå generell studiekompetanse. Dette er ett av fire fag innenfor programområdet politikk, individ og samfunn, og det kan inngå som det valgfrie programfaget i påbygging til studiekompetanse.
Sosiologi og sosialantropologi (SAM3054) er et spennende programfag med muntlig eksamen. Kurset hjelper deg på veien til å lykkes på privatisteksamen. Faget hører til påbyggspakken til studiekompetanse, men kan også tas alene.
Strafferett og sentrale rettsområder gir deg en innføring i sivilprosess, straffeprosess og strafferett. Du vil også lære om vilkår for å kunne straffe, formålet med straff og hvilke straffereaksjoner som finnes. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Advokatsekretær.
Dette er en yrkesrettet utdanning som gir deg kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse innen strategi og innovasjon. Utdanningen passer for deg som ønsker å oppdatere de faglige kunnskapene eller utvikle kompetansen din innen fagområdet.
Vil du lære å håndtere og utnytte stress til noe positivt? Bli kjent med begrepet stress og få konkrete verktøy for å mestre stress og takle utfordringer på en positiv måte.
Ønsker du å bli Tannhelsesekretærer som jobber tett på pasienter og pårørende? Da er Tannhelsesekretær privatistkurset for deg. Vi hjelper deg på veien.
Ønsker du en lang karriere som tannlegeassistent? Mangel på autoriserte tannhelsesekretærer har gjort etterspørselen etter tannlegeassistenter stor. Kurset gjør deg meget godt kvalifisert til å jobbe som tannlegeassistent på en tannklinikk.
Få økt kunnskap om teamarbeid og hvordan best mulig utnytte ressursene riktig i teamet. Godt teamarbeid kan utgjøre forskjellen på suksess eller fiasko. Lær om hvordan du får en gruppe mennesker til å arbeide mest mulig effektivt for felles mål.
Få økt kompetanse innenfor teamutvikling, og lær mer om hvordan man skal trene, lede og utvikle periodiske og faste team.
Dette er utdanningen for deg som ønsker å beherske et Cad-verktøy for tegning av hus. Kurset egner seg som innføring i ArchiCAD for fagskoler, arkitekt – ingeniørstudenter, samt elever og lærere i videregående skole.
Ønsker du å jobbe med teknisk tegning i byggenæringen? Yrket har vært i stor utvikling de siste tiårene. Enten du er nyutdannet, eller kun ønsker å tilegne deg bruken av Revit, så vel som byggeteknikk og bruk av teknisk forskrift, er dette kurset riktig sted å begynne. Vi har relanserert kurset med mye nytt, spennende innhold.
Få kunnskap om sentrale og ressurskrevende anlegg i bygg. Og lær om hvordan verdiene skal forvaltes for å redusere miljøbelastningen ved eiendomsdrift, samtidig som du tar hensyn til brukernes behov og økonomi. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Driftstekniker.
Riktig bruk av digitale verktøy er avgjørende for effektiv logistikkledelse. I emnet Teknologi og digital kompetanse skal vi se på aktuelle utfordringer ved behandling av data, både inngående og utgående i verdikjeden. Som et ledd i dette arbeidet trenger vi gode kvalitetssystemer, noe vi skal gå inn i når vi kommer til kvalitetsledelse.
Ønsker du en dypere forståelse av treningsfysiologi og hvordan spesifikke treningsmetoder kan brukes i både forebyggingen og behandlingen av kroniske tilstander? Da er dette kurset for deg.
Verdikjeder gir teoretisk og praktisk kompetanse om hva verdikjeder er, hvordan det kan analyseres, samt hvordan dette påvirkes av faktorer som risikoer, barrierer og miljøkrav. Emnet kan tas enkeltvis eller som en del av fagskolen Sirkulærøkonomi og klimaregnskap.
Websiden er gjerne hjertet i enhver virksomhets digitale markedsføringsstrategi, og i dette kurset lærer du hvordan du raskt og enkelt kan etablere en attraktiv og synlig tilstedeværelse på nettet. I tillegg til grunnleggende webutvikling vil du i løpet av kurset lære hva som skal til for å skape oppmerksomhet og interesse for nettsiden din.
Yrkes- og arbeidslovgivning gir deg innsikt og kunnskap om arbeidsrett, arbeidstakers – og arbeidsgivers rettigheter og plikter, arbeidsavtaler, arbeidstid og arbeidslivskriminalitet.
Yrkesliv i ambulansefag er et av de tre programfagene på Vg2 ambulansearbeider . Du kan ta faget som et enkeltstående kurs, eller som en del av Vg2 ambulansearbeider - pakken.
Yrkesliv i helse- og oppvekstfag er et av de tre programfagene på Vg1 helse- og oppvekstfag. Du kan ta yrkesliv som et enkeltstående kurs, eller som en del av Vg1 helse- og oppvekstfag - pakken.
Yrkesliv i helsearbeiderfag er et av de tre programfagene på Vg2 helsearbeiderfag. Innholdet i dette programfaget er helt nytt, og det er laget i tråd med fagfornyelsen.
Yrkesliv i helsesekretærfaget (HSE3007) er et av de tre programfagene til Helsesekretær Vg3, men kan også tas enkeltvis. Faget er nødvendig for å få godkjent studieløpet på veien mot å bli autorisert helsesekretær.
Yrkesliv i helseservicefag er et av de tre programfagene på Vg2 helseservicefag. Innholdet i dette programfaget er helt nytt, og det er laget i tråd med fagfornyelsen.
Yrkesliv i tannhelsesekretærfaget er et av de tre programfagene på tannhelsesekretær Vg3. Du kan ta faget som et enkeltstående kurs, eller som en del av tannhelsesekretær-pakken.
Dette er en utdanning som gir nødvendig og påkrevd kompetanse til deg som skal ha gyldig bevis for å utføre person- eller godstransport. Yrkessjåførbeviset er gyldig i 5 år, og fornyet bevis krever regelmessig etterutdanning hos godkjent arrangør. Du kan ta deler av teorien via nettstudier og påmelding til utdanningen gjøres hos en trafikkskole.
Dette er en utdanning som gir nødvendig og påkrevd kompetanse til deg som skal ha gyldig bevis for å utføre person- eller godstransport. Yrkessjåførbeviset er gyldig i 5 år, og fornyet bevis krever regelmessig etterutdanning hos godkjent arrangør. Du kan ta deler av teorien via nettstudier og påmelding til utdanningen gjøres hos en trafikkskole.
Yrkesliv i barne- og ungdomsarbeiderfag er et av de tre programfagene på BUA Vg2. Innholdet i dette programfaget er helt nytt, og det er laget i tråd med fagfornyelsen.
Få kunnskap om årsregnskap slik at du kan foreta en fullstendig årsoppgjør med skatteberegninger. Lær også hvordan du setter opp en kontantstrømanalyse og forskjellen på et årsoppgjør avhengig av type virksomhet. I tillegg får du en gjennomgang av årsoppgjørsmodellen i Tripletex.
Økonomistyring er en lederoppgave. En leder må kunne utføre budsjettering, regnskap og kalkulasjon. Dette emnet i økonomi gir en grunnleggende innføring i økonomisk planlegging og styring.
Økonomistyring er en lederoppgave. En leder må kunne utføre budsjettering, regnskap og kalkulasjon. Nettkurset Praktisk økonomistyring gir en grunnleggende innføring i økonomisk planlegging og styring.