Hopp til hovedinnholdet

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Grafisk design (Illustrator, InDesign og Photoshop)

Grafisk design er en pakke videokurs som dekker de tre viktigste Adobe-verktøyene som du bør beherske når du jobber med grafisk design.

Du lærer å redigere, reparere og retusjere bilder i Adobe Photoshop, lage grafiske elementer i Adobe Illustrator, lage brosjyrer, magasiner og bøker i Adobe InDesign. I tillegg lærer du å designe en nettside og mobilapplikasjon.

Innsendinger

5

Studietid

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Grafisk design (Illustrator, InDesign og Photoshop)

Kr 9 500,-

Emner

Kursene er videobasert, bruker norske versjoner av programvare og holdes på norsk.

Programvare er ikke inkludert i prisen.

Obligatorisk

Illustrator CC: komplett Kan kjøpes separat

Adobe Illustrator er et avansert program spesielt utviklet for å kunne håndtere vektorbasert grafikk. 

Kurset i Adobe Illustrator lærer deg hvordan du lager grafikk og illustrasjoner for bruk i digitale og trykte media.  

InDesign CC: komplett Kan kjøpes separat

Adobe InDesing er et program for desktop publishing. Spesielt utviklet for å designe trykksaker, aviser, magasiner, bøker og dokumenter.

Kurset i InDesign lærer deg hvordan du lager trykksaker, dokumenter, magasiner, bøker og profesjonelle dokumenter i Adobe InDesign CC. 

Photoshop CC 2017: komplett Kan kjøpes separat

Adobe Photoshop er et dataprogram som gjør det mulig å redigere og forbedre bilder. Kursinstruktør Espen Faugstad vil gi deg en raskt innføring i hvordan Photoshop CC fungerer, og i slutten av kurset vil du ha nok kunnskap til å kunne organisere, redigere og forbedre bildene dine.

Webdesign: komplett

Dette kurset passer for deg som ønsker å lære hvordan man designer en responsiv nettside i Adobe Photoshop. Kursinstruktør Espen Faugstad vil guide deg gjennom hele prosessen, og i slutten av kurset vil du ha lært alle teknikkene og ferdighetene som du trenger for å kunne designe dine egne nettsider i Adobe Photoshop.

Appdesign: komplett

Dette kurset passer for deg som ønsker å lære hvordan man designer en applikasjon til iOS eller Android i Adobe Photoshop. Kursinstruktør Espen Faugstad vil guide deg gjennom hele prosessen, og i slutten av kurset vil du ha lært alle teknikkene og ferdighetene som du trenger for å kunne designe dine egne applikasjoner ved i Adobe Photoshop.

Mer informasjon

Finansiering

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Opptakskrav

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk