Søk i dag, start i morgen

Yrkesrettet utdanning/ kurs

IK-Mat

Internkontroll Mat (IK-Mat) gir en grundig innføring i matsikkerhet og internkontrollreglene for arbeid med mat.

Du lærer hvilke tiltak du må iverksette for å kunne tilberede og servere trygg mat og hvordan du skal gå frem for å utarbeide og følge en internkontrollforskrift for IK-mat.

Innsendinger

4

Studietid

Yrkesrettet utdanning/ kurs

IK-Mat

Kr 8 600,-

Ekskl. Bøker.

Beskrivelse

IK-Mat er påkrevet kunnskap for alle som jobber med tilberedning, servering av mat, eller praktiske driftsoppgaver ved alle typer serveringssteder — fra gatekjøkken og storkiosker til restauranter, kantiner og storkjøkken.

Kurset passer for alle som jobber, eller ønsker å jobbe, med matproduksjon på kjøkken, men som mangler kokkefaglig utdanning.

Du vil få en grunnleggende innføring i blant annet HMS, økonomi, service, mathygiene og IK-mat. I tillegg får du grunnleggende kunnskap om helse- og ernæringslære. Dette vil gi deg ekstra tyngde og kunnskap når du arbeider på kjøkken og har ansvar for hva dine gjester får servert hver dag.

Obligatorisk

IK-mat

IK-Mat gir en grundig innføring i matsikkerhet og internkontrollreglene for arbeid med mat.

Kurset inkluderer kunnskap om hygiene og renhold, mikrobiologi, lover og forskrifter, økonomi, administrasjon og hvilke regler som gjelder spesifikt for bedrifter i serveringsbransjen.

Mer informasjon

Karrieremuligheter

Studiet egner seg for alle som arbeider innen serveringsbransjen. For eksempel ved restaurant, kafé, veikro, kantine, gatekjøkken eller storkjøkken.

Finansiering

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Opptakskrav

Ingen formell opptakskrav

Eksamen

Studiet har ikke eksamen.

Etter gjennomført og bestått kurs mottar du et kursbevis.

Bokliste

Ved kjøp av studier eller kurs får du kjøpt bokpakken hos haugenbok.no ved å klikke her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk