Hopp til hovedinnholdet

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Lean Six Sigma -Grønt Belte

Lean Six Sigma er en ledende utviklings- og forbedringsmetode for bedrifter i alle bransjer. Verdensledende selskaper benytter metodene, og har gjennom år dannet en kultur som gir selskapene en sterk evne til å skape innovasjon og å ivareta endring.

Dette kurset gjør deg i stand til å benytte kraftfulle utviklingsverktøy og å sette utviklingen i en systematisk og metodisk fremdrift.

Innsendinger

4

Studietid

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Lean Six Sigma -Grønt Belte

Kr 19 300,-

Emner

Dette kurset fokuserer på å anvende metoder og verktøy i Lean Six Sigma, og relatere dette opp til situasjoner og eksempler fra egen bedrift. Det betyr at oppgavene krever en egeninnsats ut over ren besvarelse. I noen av oppgavene må du faktisk vise til praktisk løsning av oppgaven, og benytte egne data for å komme videre. På den måten får du en praktisk nytteverdi mens du er kursdeltaker, og et enda sterkere læringsutbytte. Metoden har gjennom flere år vist seg å være svært effektiv, og gjør at du blir trygg på å starte egne forbedringsprosjekter.

Etter bestått eksamen har du kunnskap og trygghet til å lede gjennomføring av egne endringsprosjekter i bedriften. Kurset baserer seg på selvstudie, oppgaveløsning og innleveringsoppgaver, og du får tett oppfølging av sertifiserte lærere med lang erfaring som leder.

obligatorisk

Lean Six Sigma Grønt Belte

Lean Six Sigma Grønt Belte bygger på Gult Belte og er en ledende utviklings- og forbedringsmetode for bedrifter i alle bransjer. Verdensledende selskaper benytter metodene, og har gjennom år dannet en kultur som gir selskapene en sterk evne til å skape innovasjon og å ivareta endring. Dette kurset gjør deg i stand til å benytte kraftfulle utviklingsverktøy og å sette utviklingen i en systematisk og metodisk fremdrift.

Mer informasjon

Læringsmål

  • Anvendelse av verktøy og metoder
  • Prosesskartlegging og –variasjonsmåling
  • Statistikkforståelse og beregning av Six Sigma
  • Årsaks- og risikoanalyser
  • Prosjektutvelgelse
  • Prosjektteamet
  • Kaizen-event
  • Standardisering og kontroll
  • Etter bestått eksamen har du kunnskap og trygghet til å lede gjennomføring av egne endringsprosjekter i bedriften, eller å delta i større prosjekter som støtte til høyere beltegrader.
  • Kurset gir grunnlag for deltakelse på sertifiseringskurs i høyere beltegrader.

Målet med kurset er å oppnå kunnskap og praktisk anvendelse av verktøy og metoder i Lean Six Sigma, og relatere dette til situasjoner og eksempler fra egen bedrift. Dette kurset gir deg trygghet til å benytte kraften i Lean Six Sigma i forbedringsprosjekter i egen bedrift, samt å skape systematisk og metodisk fremdrift

Samarbeids­partnere

Business Innovation

Business Innovation

Finansiering

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk