Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Høyskole

Traume, tilknytning og samspill

Emnet traumer, traumeforståelse og tilknytning gir en grundig innføring i hva traumer er og hva det betyr å være traumatisert. 

Når du søker vil du bli sendt videre til Bjørknes Høyskole og skolen vil behandle søknaden din fortløpende. Dersom du får tilbud om studieplass og takker ja, blir du registrert som student ved Bjørknes Høyskole og du vil få nødvendig studieinformasjon.

Studiepoeng

15

Lånekasse­godkjent

Høyskole

Traume, tilknytning og samspill

Kr 22 150,-

Beskrivelse

Emnet belyser ulike type traumer som enkle og mere komplekse traumer med fokus på relasjonstraumer. Studenten vil møte temaer som skal øke traumeforståelse som årsaker og konsekvenser av traumer. Toleransevinduet og det biologiske grunnlaget vil her være sentralt.  

Emnet gir en innføring i nyere teori og forskning som har fokus på hvordan vi kan jobbe med traumer, både i ett behandlingsperspektiv og i ett samfunnsperspektiv.  Sentralt vil også traumebevisst omsorg være. Videre vil emnet gi en grundig innføring i tilknytningsteori og forståelsen av sammenhengen mellom tilknytning og barnets utvikling og fungering.

Sentrale begreper i forståelsen av tilknytning vil bli belyst, samt vil Circle of Security som intervensjonsmodell i henhold til tilknytningsperspektiv bli vektlagt.  

Traume, tilknytning og samspill (15 sp) Studiepoeng: 15

Tilknytning og samspill gir en grundig innføring tilknytningsteori og forståelsen av sammenhengen mellom tilknytning og barnets utvikling og hvordan det fungerer. Emnet belyser sentrale begreper som affektregulering og mentalisering som to sentrale begreper i forståelsen av tilknytning.

Mer informasjon

Pris

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk